Ontstoppingsbedrijf Westland

Riool en afvoer ontstoppen in het ontstoppingsbedrijf Westland

Een riool verstopt in Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk en Schipluiden? Of is er bij u een verstopt riool in de regio Westland? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer: 015 – 262 61 61.

Hierdoor blijft de wachttijd tot een minimum beperkt en is uw kapotte riolering snel ontstopt. Voor alle problemen met uw verstopte riool hebben wij de geschikte oplossing!

Vanuit onze hoofdvestiging in Delft, sturen wij onze riool servicewagens dagelijks op pad om vele rioolproblemen in Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk en Schipluiden te verhelpen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op één van onze rioolmonteurs, omdat er altijd wel één in de buurt is.

Afvoer verstopt in het ontstoppingsbedrijf Westland?

Heeft u overlast van een verstopte afvoer in de badkamer, wasmachine, keuken of toilet in Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk en Schipluiden? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer: 015 – 262 61 61
Een monteur van Zegwaard Rioolontstopping is altijd in de buurt van Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk en Schipluiden, om snel en vakkundig uw verstopte afvoer te ontstoppen en te repareren.

Geen probleem! Zegwaard Riooloplossing heeft voor ieder probleem met uw afvoer altijd een passende oplossing.

Wateroverlast in kelders en kruipruimtes in het Westland?

Zegwaard Rioolontstopping kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

Uw voordelen op een rij ontstoppingsbedrijf Westland:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.
  • Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag- en tijdstip van werkzaamheden.
  • Moderne machines en apparatuur voor de beste resultaten.
  • Ontzorgen van onaangename rioleringsproblemen.
  • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
  • Vaak binnen één uur aanwezig.

Vraag vrijblijvend advies aan met één van onze vakkundige medewerkers!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit