Camera inspectie

Wat is een camera inspectie?

Terugkerende rioolverstopping? Onaangename geur of stankoverlast? Sommige problemen zijn lastig te detecteren. Met een camera inspectie brengen we de status van uw rioleringsstelsel in kaart. De loodgieter van Zegwaard Rioolontstopping verhelpt vervolgens snel en eenvoudig uw rioolprobleem. Vaak is de oorzaak van het probleem al snel duidelijk zoals bij een verstopte afvoer.

Wanneer dit niet het geval is voert Zegwaard Rioolontstopping een camera inspectie uit in de leidingen. Aan de hand van dit proces biedt onze loodgieter u een passende oplossing. Onze specilalisten zijn opgeleid om schadebeelden te herkennen. En een inschatting te maken van de ernst van de situatie. In alle gevallen wordt de oorzaak snel en effectief opgespoord.

Wat kan Zegwaard voor u betekenen?

Met behulp van de camera inspectie voert Zegwaard Rioolontstopping een rioolinspectie uit. Vooraf vindt er eerst een grondige reiniging plaats. Met een rioolcamera controleren we de afvoerleidingen op lekkages, scheuren of boomwortels zonder onnodig sloop- en graafwerk. Bij deze techniek voert de specialist een camera door de riolering om de knelpunten in kaart te brengen. Dit wordt met behulp van een duwkabel gedaan. Na de rioolinspectie bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier helpen wij u snel van uw rioolproblemen af.

Na het uitvoeren van de riool camera inspectie, ontvangt u een advies van onze vaklieden. U kunt ontvangt ook de rapportage via een USB-stick ontvangen of online via WeTransfer. Wanneer de staat van uw riolering zeer slecht is, adviseren wij u om uw rioleringsstelsel te vernieuwen. Zegwaard Rioolontstopping geeft u hierbij een vrijblijvend gespecificeerd voorstel om op lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. In andere gevallen is veelal een periodieke reiniging voldoende.

Heeft u een vraag? Of wilt u graag een inspectie van uw rioleringsstelsel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit