Kruipruimtes

Last van vochtproblemen in de kruipruimte?

Wist u dat de kruipruimte onder uw pand van groot belang zijn? Zo gaat er bijvoorbeeld via de vloer al ruim tien procent van de warmte verloren. Maar ook problemen zoals wateroverlast of vochtproblemen, ontstaan regelmatig in de kruipruimtes. Hoewel een vochtprobleem in een kruipruimte of kelder in de meeste gevallen voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwbouwwoningen er niet immuun voor. Wateroverlast kan ernstige waterschade toebrengen aan de fundering van uw pand. Daarnaast bestaat er een risico op het optreden van schimmel. Het is dus erg belangrijk om vochtproblemen snel te herkennen en te verhelpen. Heeft u weleens stankoverlast of last van kleine vliegjes in huis? Dan kan het weleens zo zijn dat u vochtproblemen in uw kruipruimte of kelder heeft.

Hoe ontstaan vochtproblemen in de kruipruimtes?

Vochtproblemen en wateroverlast in de kruipruimtes kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk aan een lekkage in de dakgoot of buitenleiding waarbij water langs de muur loopt. Ook kan door een hevige regenval de riolering overbelast raken waardoor het water uit de riolering terug kan lopen met als resultaat een ondergelopen kelder of kruipruimte.

De kruipruimte laten uitzuigen of isoleren

Wanneer u problemen heeft met uw kruipruimte of kelder is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Bij Zegwaard Rioolontstopping beschikken wij over de kennis en het materiaal om u een passende oplossing te bieden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw kelder wordt uitgezogen of geïsoleerd. Het isoleren van een kruipruimte zorgt niet alleen voor minder warmteverlies in uw pand, het draagt ook bij tegen vochtoverlast. Het isoleren vindt plaats via blaastechniek waarbij er schelpen in de kruipruimte of kelder worden geplaatst. Wat de oorzaak of het probleem ook is, het ervaren team van Zegwaard Rioolontstopping weet altijd wel een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie over het uitzuigen of isoleren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit