Dakgrind

Dakgrind laten weghalen en aanbrengen

Heeft óf gaat u uw dak vervangen of laten repareren? Dan zijn er een paar punten die u vooraf moet weten. Zo is het belangrijk dat wanneer er een vervanging of reparatie aan het dak plaatsvindt eerst het dakgrind verwijderd wordt. Bij Zegwaard Rioolontstopping beschikken wij over speciale vrachtwagens die ervoor zorgen dat dit zo succesvol mogelijk wordt uitgevoerd. Doormiddel van speciale zuigmachines in de vrachtwagen wordt het snel en eenvoudig opgezogen. Indien nodig kan het dakgrind worden gereinigd in een speciale grindwasinstallatie, waarna het geschikt is voor hergebruik en teruggespoten kan worden op uw dak.

Als u nieuwe dakbedekking of een reparatie aan uw dak heeft laten uitvoeren is het wel vaak nodig om nieuw dakgrind aan te brengen. Het biedt bescherming tegen UV-straling en regenwater en houdt losliggende dakbedekking keurig op zijn plaats. Het handmatig uitlopen en aanbrengen van dakgrind is een zware en arbeidsintensieve werkzaamheid, waarvoor blaastechniek de ideale uitkomst biedt. De speciale vacuümwagens van Zegwaard Rioolontstopping kunnen middels lange slangen het dakgrind opspuiten. Ons personeel is gespecialiseerd in het snel en vakkundig uitvoeren van deze taak.

Bijzondere toepassingen op uw dak?

Naast het aanbrengen van dakgrind zijn er nog meer toepassingen waarbij blaastechniek vele voordelen kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van daktuinen, waarbij Zegwaard Rioolontstopping het vervangen van aarde of bemesting kan verzorgen. Heeft u andere soortgelijke werkzaamheden waar u onze hulp bij zou kunnen gebruiken? Neem contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend een passend voorstel kunnen aanbieden.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit