Ontstoppingsbedrijf Wassenaar

Riool en afvoer ontstoppen in buurt van ontstoppingsbedrijf Wassenaar en Leiden

Is er een riool verstopt in Wassenaar of Voorschoten? Of heeft u een verstopt riool in de regio Wassenaar? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer: 015 – 262 61 61. Hierdoor blijft de wachttijd tot een minimum beperkt en is uw kapotte riolering snel ontstopt. Voor alle problemen met uw verstopte riool hebben wij de geschikte oplossing!

Vanuit onze hoofdvestiging in Delft, sturen wij onze riool servicewagens dagelijks op pad om vele rioolproblemen in Wassenaar en Voorschoten te verhelpen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op één van onze rioolmonteurs, omdat er altijd wel één in de buurt is.

Afvoer verstopt in buurt van ontstoppingsbedrijf Wassenaar of Voorschoten?

Heeft u overlast van een verstopte afvoer in de badkamer, wasmachine, keuken of toilet in Wassenaar of Voorschoten? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer: 015 – 262 61 61
Een monteur van Zegwaard Rioolontstopping is altijd in de buurt van Wassenaar en Voorschoten, om snel en vakkundig uw verstopte afvoer te ontstoppen en te repareren.

Een afvoer van toilet, douche of keuken kan door diverse oorzaken verstopt raken. Denk hierbij aan etensresten, vetresten en zeepresten die aan de afvoer blijven plakken waardoor de afvoer verstopt kan raken. Maar ook een overmatig gebruik van te veel wc-papier in uw toilet of een stortbak die niet helemaal volloopt kunnen voor verstoppingen zorgen.

Ook een verouderd leidingenstelsel kan voor overlast zorgen, omdat deze niet meer berekend is op een toegenomen afvalwater stroom, waardoor het afvalwater niet goed meer kan weglopen.

Geen probleem! Zegwaard Riooloplossing heeft voor ieder probleem met uw afvoer altijd een passende oplossing.

Wateroverlast in kelders en kruipruimtes in Wassenaar of Voorschoten?

Zegwaard Rioolontstopping kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

U kan Zegwaard Rioolontstopping 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 015 – 262 61 61.

Kruipruimte laten leegzuigen in Wassenaar of Voorschoten? Wij hebben de oplossing!

Uw voordelen op een rij:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.
  • Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag- en tijdstip van werkzaamheden.
  • Moderne machines en apparatuur voor de beste resultaten.
  • Ontzorgen van onaangename rioleringsproblemen.
  • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
  • Vaak binnen een uur aanwezig.

Vraag vrijblijvend advies aan met één van onze vakkundige medewerkers!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit