Tarieven

Uw afvoer ontstoppen tegen een scherp tarief?

Bij Zegwaard Rioolontstopping begrijpen wij dat u niet op onverwachte kosten zit te wachten. Daarom zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van de verwachte kosten. Voor onze ontstoppingsdiensten hanteren wij een tarief van €112,50 (excl. BTW). Dit tarief geldt op werkdagen van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Op werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur hanteren wij een toeslag van 50%. Op doordeweekse dagen na 22:00 uur, maar op ook weekenddagen en feestdagen, hanteren wij een toeslag van 100%. Hierbij geldt, indien uw afspraak onder meer toeslagregels valt, dan is het hoogste tarief van toepassing.

Dit tarief is:

  • Inclusief voorrijkosten
  • Inclusief 30 minuten arbeid
  • Toepasbaar in Zuid-Holland en Utrecht

De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Mochten wij meer tijd nodig hebben voor onze werkzaamheden, komt hier €47,50 exclusief BTW per half uur bij. Bij constateringen zoals rioolbreuken of overige mankementen wordt u op de hoogte gehouden van de eventuele (extra) kosten en/of mogelijkheden voor het inzetten van bijvoorbeeld riool-camera’s of rookmachines.

Betalen na een bezoek van Zegwaard Rioolontstopping

Voor uw veiligheid en die van onze monteurs kunt u bij ons contactloos betalen via een QR-code*. U scant de QR-code eenvoudig met uw bankierenapp op uw smartphone. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.ideal.nl/consumenten/ideal-qrcode/

Heeft u niet de mogelijkheid om via een QR-code te betalen?

U kunt in dat geval ook contant bij onze monteurs afrekenen. Houdt u er rekening mee dat onze monteurs geen wisselgeld hebben. Is contant betalen niet mogelijk, dan krijgt u achteraf de factuur van ons per e-mail.

*Indien u niet via de QR-code betaalt, wordt €4,50 administratiekosten (excl. BTW) in rekening gebracht.

 

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit