Over Zegwaard Rioolontstopping

Hierdoor is Zegwaard Rioolontstopping onderscheidend

Zegwaard Rioolontstopping is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van onder andere rioleringen. Met de meest moderne en geavanceerde materialen verhelpen wij rioolproblemen. Ons motto is ‘reinigen en controleren’. Dat betekent dat we eerst het riool d.m.v. hogedrukapparatuur of verenmachines reinigen en vervolgens met de rioolcamera de riolering controleren en eventueel direct een camera opname maken. Met deze aanpak proberen wij te voorkomen dat de verstoppingen terugkeren en kunnen hoge kosten worden voorkomen.

Klanten kozen voor om verschillende redenen voor Zegwaard Rioolontstopping

Ons klantenbestand bestaat uit een diverse groep. Het grootste deel hiervan bestaat uit horecagelegenheden, VvE’s, woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren. Maar ook advocatenkantoren en sportverenigingen. Wij verzorgen bij iedereen alles aan het riool, zowel direct als indirect zoals preventief onderhoud. Denk hierbij aan het schoonmaken van leidingen of dakgoten. Maar niet alleen zijn wij thuis in de riolering, ook in het reinigen en onderhouden van vetafscheiders en pompputten onderscheidt Zegwaard Rioolontstopping zich. Wat de werkzaamheden aan de afvoer of riolering ook zijn, bij Zegwaard Rioolontstopping hebben wij alle kennis in huis om het probleem gelijk te verhelpen. Onze organisatie is ingericht op snelle actie en optimaal resultaat.

Kiest u voor Zegwaard Rioolontstopping dan kiest u voor:

 • Flexibele planning bij het maken van afspraken.
 • Snelle en passende oplossing bij uw problemen.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaarheid.
 • Moderne machines en apparatuur voor het beste resultaat.
 • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
 • Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.

Opvallende en milieubewuste servicebussen

Bij Zegwaard Rioolontstopping kunt u terecht met elk probleem aan uw afvoer. Of u nu met een verstopping zit of dat er onderhoud moet plaatsvinden aan een leiding, wij regelen het voor u. Met een centraal meldpunt in Delft is er altijd wel een serviceauto in uw buurt zodat de 24 uursservice gegarandeerd wordt. Onze herkenbare Mercedes Benz servicebussen zijn uitgerust met de laatste technische snufjes, wat zorgt voor schonere en zuinigere bussen. Hierdoor zijn onze medewerkers milieubewust onderweg en dragen zo ook nog wat bij aan de globale problemen. Heeft u onze servicebussen al langs zien rijden?

Of het nu om nieuwe of bestaande klanten gaat, bij Zegwaard Rioolontstopping is elk probleem even belangrijk. Wij staan u niet alleen te woord wanneer u een afspraak wilt maken, maar ook wanneer u enkel met een vraag zit helpen wij u graag. Voor elk probleem maken wij een plan van aan pak op maat. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn bent u ervan gegarandeerd dat uw problemen snel zijn verholpen.

 

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

 • Actief in Zuid-Holland
 • 24/7 bereikbaar
 • Professioneel
 • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit