Olieafscheider

Wat is een olieafscheider?

Voor het openbare riool is het ongewenst wanneer er olierijke producten in het afvalwater terecht komen. Om dit te voorkomen, bevestigen garages, pompstations en wasstraten een olieafscheider en slibvangput. Elk bedrijf is wettelijk verplicht deze regelmatig te legen en te onderhouden. Een olieafscheider reinigen verloopt volgens de NEN-EN 858-1 en -2 normering.

Een olieafscheider reinigen en onderhouden

Er zijn wettelijke regels voor het onderhouden van een olieafscheider. Zegwaard Rioolontstopping beschikt over de juiste materialen om deze op vakkundig wijze te legen, te plaatsen en te reinigen. Wij ervoor dat dit op milieuvriendelijke wijze plaatsvindt.

Het leidingwerk controleren en reinigen

Om verrassingen te voorkomen, biedt Zegwaard preventief onderhoud aan. Hierbij verhelpt één van onze specialisten direct achterstallig onderhoud of verstoppingen. Het leidingwerk wordt gecontroleerd en schoongespoten door onze servicewagen met maar liefst 20 spuitkoppen. Dit zorgt ervoor dat uw olieafscheider weer werkt naar behoren! U kunt ervoor kiezen om voor preventief onderhoud een contract bij ons af te sluiten.

Olieafscheider reinigen onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit, zullen we de frequentie van de planning vaststellen. Dit gebeurt aan de hand van de staat waarin uw olieafscheider verkeert. Wanneer er tussen de afspraken door blijkt dat de frequentie te laag is, zullen wij contact met u opnemen om dit aan te passen. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste onderhoud. Met het contract voldoet u te allen tijde aan de NEN-EN 858-1 en -2 normering.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw agenda of planning. U kunt voor een afspraak uw voorkeur voor een dag en tijdstip bij ons aangeven. Wanneer u uw bedrijfsproces niet stil kunt leggen, kunnen wij ook na sluiting langskomen.

Heeft u vragen over uw olieafscheiders of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga naar: www.olieafscheiders.nl

 

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit