Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Heeft u een verstopt riool in de regio van Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Ridderkerk, Maassluis, Barendrecht, Delft of Capelle aan den IJssel? Dan zit u bij Zegwaard Rioolontstopping goed, het ontstoppingsbedrijf Spijkenisse! Onze centrale locatie aan de A13 én de 24-uurs service zorgen ervoor dat onze loodgieters altijd bij u in de buurt zijn om uw verstopte afvoer te ontstoppen en indien nodig te repareren.

Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse

Een afvoer van het toilet, de douche of de keuken kan door het ophopen van etensresten, zeepresten en vetresten verstopt raken. Ook kunnen er problemen in de afvoer ontstaan door een verouderd leidingstelsel. Wat de oorzaak ook van de verstopte afvoer is, bij Zegwaard Rioolontstopping lossen wij het probleem voor een vast tarief op. Mochten er onverwachte kosten optreden, dan brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Zelf uw afvoer ontstoppen

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de afvoer te ontstoppen. Omdat er veel ontstoppingsmiddelen bestaan, hebben wij een aantal geschikte oplossingen voor u op een rijtje gezet. U kunt allereerst een ontstopper gebruiken om de verstopping los te laten komen. Hierbij plaatst u de ontstopper op de afvoer en beweegt u deze op en neer. Indien dit niet werkt, kunt u ook gebruik maken van een mengsel van soda met water of azijn. Ook koffiedik is zeer effectief. Dit giet u vervolgens in de verstopte afvoer. Laat het even intrekken en controleer daarna of de verstopping is opgelost.

Verstopte afvoer in Spijkenisse?

Indien u ongemakken ervaart met uw afvoer, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hoe langer u wacht met problemen aan de afvoer, hoe groter de gevolgen kunnen zijn. Denk hierbij aan onherstelbare schade aan uw afvoer waar hoge kosten aan verbonden zitten. Onze gecertificeerde loodgieters staan 365 dagen per jaar in Spijkenisse en de omliggende steden voor u klaar.

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl. De rioolontstopper specialist!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit