Dakgoot verstopt

Uw dakgoot laten ontstoppen?

Is uw dakgoot verstopt? Dan kan dit serieuze schade aan uw pand opleveren. Denk bijvoorbeeld aan lekkages in huis, de garage of schuur. Ook kan een verstopte dakgoot zorgen voor een muggenplaag. Bij Zegwaard Rioolontstopping helpen wij u graag om deze problemen te voorkomen en uw verstopte dakgoot weer naar behoeven te laten functioneren. Heeft u weleens last van:

  • Regenwater dat over de rand van de dakgoot stroomt i.p.v. door de regenpijp
  • Lekkages in huis
  • Rottende kozijnen

Dan raden wij aan om uw dakgoot een keer te laten controleren. De loodgieters van Zegwaard Rioolstopping zijn voorzien van geavanceerd materiaal wat ervoor zorgt dat problemen in de dakgoot snel worden getraceerd en opgelost. In de meeste gevallen wordt een verstopte dakgoot veroorzaakt door rottende bladeren of dergelijk afval. Om eventuele lekkages of andere problemen te voorkomen adviseren wij dan ook om, vooral als uw pand zich in de buurt van bomen bevindt, een jaarlijkse reinigings- en controlebeurt voor uw dakgoten uit te voeren.

Zelf een verstopte dakgoot voorkomen? Wij geven u 3 tips

Buiten een professionele jaarlijkse controle- en reinigingsbeurt kunt ook zelf actie ondernemen om te voorkomen dat uw dakgoot verstopt raakt. Buiten dat u hiermee verstoppingen kunt voorkomen bent u ook sneller op de hoogte als er problemen dreigen te ontstaan. Onze ervaren loodgieters delen hun beste tips met u.

Verstopte dakgoot voorkomen tip 1: Schoonmaken

Maak minimaal twee keer per jaar, bij voorkeur in het voor- en najaar de dakgoot schoon. Verwijder het mos, de bladeren en het overige vuil in de dakgoot. Veeg de dakgoot schoon en spoel hem eventueel na voor optimaal resultaat.

Verstopte dakgoot voorkomen tip 2: Bevestigingsbeugels

Controleer de bevestigingsbeugels die aan de regenpijp zitten.

Verstopte dakgoot voorkomen tip 3: Bladvangers

Zit uw pand in een bosrijke omgeving? Dan kan het plaatsen van een bladvanger of bolrooster een uitstekende oplossing zijn om een verstopte dakgoot te voorkomen. De bladeren worden namelijk tegenhouden waardoor er zo goed als geen verstopping meer kan ontstaan.

Is uw dakgoot toe aan een jaarlijkse controle- en reinigingsbeurt, ontstopping of reparatie? Dan bent u bij Zegwaard Rioolontstopping aan het juiste adres. is uw dakgoot verstopt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit