Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Utrecht? Zegwaard Rioolontstopping is uw specialist! Voor ieder probleem hebben wij een geschikte en snelle oplossing. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons via 015 – 262 61 61. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!

Door onze korte wachttijd kunnen wij snel uw riool ontstoppen in Utrecht. Vanuit onze hoofdvestiging opereren diverse rioolmonteurs in de regio en is er dus altijd één in de buurt. Ook op omliggende locaties zoals Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Zeist en Bilthoven staan wij paraat met onze kwaliteitsservice wanneer uw afvoer is verstopt.

Afvoer verstopt in Utrecht?

Is uw afvoer verstopt en heeft u overlast in uw toilet, badkamer, keuken of wasmachine? Wij komen snel naar u toe om uw riool te ontstoppen en te repareren. Een afvoer kan door verschillende oorzaken verstopt raken. Dit kan door etensresten, vetresten en zeepresten of een overmatig gebruik van wc-papier.

Wanneer uw afvoer is verstopt, raden wij u aan om direct actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Schroom niet om met ons contact op te nemen! Onze servicemonteurs staan alle dagen van het jaar paraat, 24/7 uur per dag! Kunnen wij u helpen?

Wat zijn de kosten voor riool ontstoppen Utrecht?

Naast dat een verstopte afvoer voor hinder zorgt, wilt u ook niet verrast worden met onverwachte hoge kosten. Dat begrijpt Zegwaard maar al te goed en daarom hanteren wij een vast tarief voor riool ontstoppen in regio Utrecht en daarbuiten. Ditzelfde tarief geldt ook voor avonden, weekenden en feestdagen! Wanneer er extra kosten van toepassing zijn, dan geven onze monteur dit vooraf aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wat kunt u verwachten van ons ontstoppingsbedrijf in Utrecht:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring.
  • Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag- en tijdstip van werkzaamheden.
  • Moderne machines en apparatuur voor de beste resultaten.
  • Ontzorgen van onaangename rioleringsproblemen.
  • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
  • Vaak binnen een uur aanwezig.

Vraag vrijblijvend advies aan met één van onze vakkundige medewerkers!

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl. De rioolontstopper specialist!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit