Pompputten

Storing aan de pompput?

Een pompput zorgt ervoor dat overtollig water onder druk wordt afgevoerd. Wanneer er zich problemen voordoen bij een pompput is het dan ook van groot belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Met name storingen en slijtage zijn twee veel voorkomende problemen bij pompputten. Deze problemen kunnen voor veel wateroverlast en schade zorgen. Storingen en slijtage kunnen ontstaan door overmatig zand en vuil in de pomp. Hierdoor kan de pomp uiteindelijk beschadigd raken en niet goed meer functioneren.

 onderhoud?

Om problemen en eventuele beschadiging aan uw pompput te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw pompputten laat onderhouden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw pompen bovendien voorkomt u dat u onverwachts zonder pompputten komt te zitten. Bij het reinigen wordt de pomp eerst volledig leeg leeggezogen. Vervolgens kan de gehele binnenkant worden gereinigd. Buiten het reinigen van de wanden worden ook de vlotters gecontroleerd en schoongemaakt.

Bij Zegwaard Rioolontstopping beschikken wij over de perfecte materialen en het gecertificeerde personeel om uw pompputten te reinigen, repareren én onderhouden. Wij weten precies wat er belangrijk is aan het onderhoud van een pompput en hoe wij u hiermee het beste van dienst kunnen zijn.

Heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen over het onderhouden van uw pompputten? Wij staan u hier graag vrijblijvend te woord.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit