Wc ontstoppen

Wanneer uw wc verstopt zit wilt u natuurlijk maar één ding: uw wc ontstoppen! Ook kan het zijn dat u problemen met de stortbak heeft. U kunt zelf aan de slag met het zoeken naar de oorzaak, maar u kunt ook onze specialisten hiervoor inschakelen. Dan weet u zeker dat uw probleem snel, efficiënt en voor langere termijn verholpen is.

Bij Zegwaard werken we door heel Nederland dus we zijn altijd snel bij u in de buurt. Het resultaat? Snel uw probleem verhelpen en uw wc ontstoppen. Plan via onze website een afspraak met ons in of bel ons op via 015 26 26 16 1om een afspraak te maken.

Wc verstopt, wat te doen?

Bij Zegwaard Rioolontstopping snappen wij dat wanneer uw wc verstopt is, u zich afvraagt wat te doen. Een verstopte wc is zeer onprettig is. Ons team vakkundige loodgieters staat daarom altijd voor u klaar om de verstopping van de wc zo snel mogelijk op te lossen. Door gebruik te maken van professionele apparatuur kunnen wij snel het probleem in de wc afvoer traceren en een gepaste oplossing vinden om de verstopping te verhelpen. Maak dus direct een afspraak met ons en uw probleem is spoedig verholpen!

Wilt u de volgende keer voorkomen dat uw wc verstopt raakt? Lees dan onze preventieve tips van onze experts.

Wc ontstoppen: tips!

Een wc ontstoppen is al vervelend genoeg, daarom geven wij u enkele preventieve tips zodat uw wc minder vaak verstopt raakt.

Wc ontstoppen met handschoenen

Trek lange handschoenen aan. Voel vervolgens voorzichtig in de afvoer of u de verstopping voelt zitten. Probeer hierna met uw handen de verstopping te verhelpen.

Wc ontstopper kopen

We kunnen ons voorstellen dat wanneer uw wc eens verstopt is geraakt dat u op zoek gaat naar een wc ontstopper. Naast de aanschaf van een wc ontstopper is het ook aan te raden een  plopper aan te schaffen. Met zowel een plopper en een wc ontstopper bent u god op weg om de volgende wc ontstopping te voorkomen.

Wc ontstoppen met soda

Een handige tip waarmee u een verstoppingen kunt voorkomen, is uw wc ontstopper met soda. Hierbij kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer waarmee hardnekkige vuilresten eenvoudig uit de wc worden verwijderd.

Wc ontstoppen met afwasmiddel en heet water

Heet water zorgt ervoor dat een verstopping losweekt. Wanneer u een kleine hoeveelheid afwasmiddel toevoegt zorgt dit ervoor dat het losweken nog beter verloopt. Let op doe niet te veel afwasmiddel in de wc! Kook het water en giet het in uw wc. Wacht een aantal minuten en spoel het door. Mocht dit niet werken dan adviseren wij onze experts het werk te laten doen.

Wc verstopt en oma weet raad: Een mengsel van bakpoeder en azijn

Het is een ouderwets middel maar het doet wonderen. Meng wat azijn met bakpoeder en laat het schuimen in uw wc. Wacht vervolgen 8 tot 10 minuten en giet er heet water op. Laat dit een nacht staan en spoel hierna de wc door.

Heeft u hulp nodig om de verstopte wc weer bruikbaar te maken? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zorgen vervolgens dat u uw toilet snel ontstopt is zonder hoge kosten.

Wc ontstoppen in heel Nederland

U kunt altijd rekenen op Zegwaard Rioolontstopping, wij zijn namelijk werkzaam in heel Nederland.

Bekijk een overzicht van onze werkgebied op Zegwaard Rioolontstopping. Wij staan in elke provincie, elke stad en elk dorp voor u klaar!

Wc ontstoppen in grote steden

In de grotere steden wonen er meer mensen per vierkante meter en kan het vaker voorkomen dat de wc of het riool verstopt raakt. Plan gemakkelijk online uw afspraak in, bel ons op om een afspraak te maken of klik snel door voor onze ontstoppingshulpdiensten in de volgende steden:

Wc ontstoppen Den Haag

U woont in of rond Den Haag en uw wilt u verstopt wc ontstoppen? Onze ontstoppingsdienst in Den Haag  is 24/7 bereikbaar voor zowel zakelijke als particulieren aanvragen.

Wc ontstoppen Rotterdam

Ook in de regio Rotterdam kan het zijn dat u uw wc wilt ontstoppen. Maak direct uw afspraak wanneer u onze collega’s uit ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam en omgeving nodig heeft.

Wc ontstoppen Amsterdam

Is uw wc verstopt in regio Amsterdam? Onze collega’s staan voor u klaar in ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam.

Wc ontstoppen Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en omgeving? Laat u dan snel en efficiënt helpen door onze collega’s in ons ontstoppingsbedrijf te Utrecht.

Veel gestelde vragen over hoe de wc te ontstoppen

Hoe kan ik mijn wc ontstoppen?

In veel gevallen volstaat het om met een ontstopper de verstopping weg te krijgen. Plaats de plopper/ontstopper op de verstopte afvoer en beweeg deze op en neer. Hierdoor ontstaat er een zuigende kracht in de afvoer die ervoor kan zorgen dat de verstopping loskomt.

Hoe kan ik de wc ontstoppen zonder ontstopper?

Wanneer u geen ontstopper bij de hand heeft en uw wc is flink verstopt adviseren wij u gebruik te maken van bovenstaande tips of direct contact met ons op te nemen. U kunt zelf de oorzaak opzoeken maar u kunt ook onze collega’s inschakelen die het probleem in een handomdraai gevonden en opgelost hebben!

Maak online uw afspraak of bel ons direct even op om een afspraak te maken.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit