Ontstoppingsbedrijf Delft

Zegwaard Rioolontstopping, hét ontstoppingsbedrijf in Delft

Bent u opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in Delft? Dan bent u bij Zegwaard Rioolontstopping aan het juiste adres. Met Delft als onze thuishaven zijn wij een echt Delfts ontstoppingsbedrijf in hart en nieren. Mede door onze centrale locatie achter de a13 én de 24-uurs service, zijn onze loodgieters altijd bij u in de buurt. Hierdoor zijn uw rioolproblemen binnen no-time opgelost denk hierbij aan bijvoorbeeld WC ontstoppen / riool ontstoppen of gootsteen ontstoppen. Maar niet alleen onze klanten in Delft zijn blij als wij bij hen langskomen voor een verstopte afvoer. Ook in omliggende gebieden zoals Rotterdam of Spijkenisse maken veel klanten gebruik van onze uitstekende service wanneer zij met rioolproblemen kampen.

Wat zijn de kosten voor riool ontstoppen Utrecht?

Wij begrijpen dat wanneer u al een professioneel ontstoppingsbedrijf moet laten komen, u niet óók nog zit te wachten op hoge kosten. Bij Zegwaard Rioolontstopping hanteren wij een vast tarief. Mochten er onverwacht extra kosten moeten worden verrekend, dan zorgen onze loodgieters dat dit eerst met u wordt gecommuniceerd. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. De huidige tarieven voor het riool ontstoppen vindt u op de pagina tarieven.

Heeft u een verstopte afvoer?

Wanneer u problemen heeft met uw afvoer is het belangrijk dat u gelijk actie onderneemt. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hoe langer u wacht met problemen aan de riolering, hoe groter de gevolgen kunnen worden. Onze loodgieters staan 365 dagen per jaar in Delft en omliggende steden voor u klaar. Die service wilt u toch niet mislopen?

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit