Ontstoppingsbedrijf Delft

Zegwaard Rioolontstopping, hét ontstoppingsbedrijf in Delft

Bent u opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in Delft? Dan bent u bij Zegwaard Rioolontstopping aan het juiste adres. Met Delft als onze thuishaven zijn wij een echt Delfts ontstoppingsbedrijf in hart en nieren. Mede door onze centrale locatie achter de A13 én de 24-uursservice, zijn onze loodgieters altijd bij u in de buurt. Hierdoor zijn uw rioolproblemen binnen een mum van tijd opgelost. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wc ontstoppen, riool ontstoppen of gootsteen ontstoppen. Niet alleen onze klanten in Delft zijn blij als wij bij hen langskomen voor een verstopte afvoer. Ook in omliggende gebieden zoals Rotterdam of Spijkenisse maken veel klanten gebruik van onze uitstekende service wanneer zij met rioolproblemen kampen.

Wat zijn de kosten voor ontstoppingsbedrijf Delft?

Wij begrijpen dat wanneer u een professioneel ontstoppingsbedrijf moet laten komen, u niet zit te wachten op hoge kosten. Bij Zegwaard Rioolontstopping hanteren wij een vast tarief. Mochten er onverwacht extra bedragen worden verrekend dan communiceren onze loodgieters dit vooraf met u. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De huidige tarieven vindt u op de pagina tarieven.

Zelf uw afvoer ontstoppen

Wilt u eerst zelf proberen uw afvoer te ontstoppen? U kunt een ontstopper of bepaalde keukenmiddelen gebruiken om de verstopping los te weken. Door middel van het mengen van soda met water of soda met azijn, creëert u het perfecte mengsel om de verstopping op te lossen. Ook koffiedik is hiervoor zeer geschikt. Meng een handvol met kokend water en giet dit in de afvoer. Laat het even intrekken en controleer daarna of de verstopping is opgelost.

Heeft u een verstopte afvoer?

Wanneer u problemen heeft met uw afvoer is het belangrijk dat u gelijk actie onderneemt. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hoe langer u wacht met problemen aan de riolering, hoe groter de gevolgen kunnen zijn. Onze loodgieters staan 365 dagen per jaar in Delft en de omliggende steden voor u klaar.

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit