Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Heeft u een verstopt riool in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Ridderkerk, Maassluis, Barendrecht, Delft of Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Zegwaard Rioolontstopping op de juiste plek als ontstoppingsbedrijf Rotterdam. Door onze centrale locatie achter de a13 én de 24-uur service, zijn onze loodgieters altijd bij u in de buurt om uw verstopte afvoer te ontstoppen en eventueel te repareren.

Kosten voor ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Een afvoer van toilet, douche of keuken kan door diverse oorzaken verstopt raken. Wat de oorzaak ook is dat de afvoer verstopt is, bij Zegwaard Rioolontstopping hanteren wij een vast tarief voor rioolontstoppingen. Moeten er onverwacht extra kosten gemaakt worden, dan brengen onze vakkundige loodgieters u daar uiteraard vooraf van op de hoogte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Een overzicht van onze huidige tarieven vindt u hier.

Verstopte afvoer in Rotterdam?

Als u problemen heeft met uw afvoer is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hoe langer u wacht met problemen aan de afvoer, hoe groter de gevolgen kunnen worden. Denk hierbij aan onherstelbare schade waar hoge kosten aan gebonden zitten. Onze gecertificeerde loodgieters staan 365 dagen per jaar in Rotterdam en omliggende steden voor u klaar. Zulke service wilt u toch niet mislopen?

Bekijk al onze diensten op www.zegwaard.nl.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit