Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Heeft u een verstopt riool in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Ridderkerk, Maassluis, Barendrecht, Delft of Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Zegwaard Rioolontstopping op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf Rotterdam. Door onze centrale locatie achter de A13 én de 24-uur service zijn onze loodgieters altijd bij u in de buurt om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Ook het repareren van uw afvoer behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Kosten voor ontstoppingsbedrijf Rotterdam

De afvoer in uw woning kan gemakkelijk verstopt raken. Etensresten, vetten en kalkaanslag zijn de grootste oorzaken in de keuken. De resten blijven hangen in de leidingen en veroorzaken op den duur een verstopping. Ook zeepresten in de badkamer zijn een grote boosdoener. Na verloop van tijd zullen deze zeepresten zich namelijk ophopen, waardoor de doorgang in de afvoer steeds kleiner wordt. In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van een verstopte afvoer. Scheren en het haar in model brengen: het zorgt allemaal voor haren in het doucheputje of de wasbak. Deze haren kunnen zich gaan ophopen wat uiteindelijk leidt tot verstopping.

Wat de oorzaak ook mag zijn, bij Zegwaard Rioolontstopping hanteren we een vast tarief voor rioolontstoppingen. Onze vakkundige loodgieters brengen u op de hoogte wanneer er sprake is van extra kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Verstopte afvoer in Rotterdam?

Als u problemen heeft met uw afvoer is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hoe langer u wacht met problemen aan de afvoer, hoe groter de gevolgen kunnen worden. Denk hierbij aan onherstelbare schade waar hoge kosten aan gebonden zitten. Onze gecertificeerde loodgieters staan 365 dagen per jaar in Rotterdam en omliggende steden voor u klaar. Zulke service wilt u toch niet mislopen?

Bekijk al onze diensten op www.zegwaard.nl.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit