Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Riool inspectie door zegwaard

Heeft u regelmatig problemen met het riool of problemen met uw afvoer? Dan is er een kans dat er iets mis is in de riolering of met de afvoer. Om dit in kaart te brengen is het sterk aan te raden om een riool inspectie uit te voeren. U ontdekt hiermee wat de oorzaak is van de afvoerproblemen waardoor dit specifiek kan worden opgelost. Bij Zegwaard Rioolontstopping vinden wij een riool inspectie een uitstekende manier om onze klanten optimaal te helpen. Voor u het weet zijn de problemen verholpen en kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw toilet, douche of vaatwasser.  

Scheuren in riool

Tijdens een riool inspectie zetten wij bij Zegwaard Rioolontstopping verschillende tools in die ons helpen bij het controleren van de riolering. Omdat een riool inspectie in de meeste gevallen plaatsvindt bij klachten aan de afvoer of het riool, zoeken wij probleemgericht naar veelvoorkomende oorzaken zoals:

  • Scheuren in het riool
  • Lekkages in de afvoer of het riool
  • Wortels van bomen die het riool aantasten
  • Verstopping die moeten worden verholpen

Wanneer wij de oorzaak van uw klachten gevonden hebben, bieden wij u vooraf een passende oplossing aan. Vaak voeren wij ter plekke een rioolreparatie uit.

Riool inspectie met camera

In sommige gevallen is met enkel het blote oog te zien waar het probleem in de riolering of de afvoer zit. Maar wanneer dit niet het geval is kijken we dieper in het riool. Tijdens deze afspraak zetten onze loodgieters regelmatig onze rioolcamera’s in. Met de kleine camera’s zien zij heel specifiek hoe uw riolering er vanbinnen uitziet. Een ideale oplossing om een visuele riool inspectie uit te voeren zonder graaf- of sloopwerk. Na deze controle ontvangt u van de loodgieter een passend advies en indien gewenst de camerabeelden op USB. Dan kunt u zelf zien wat de status is van uw riolering.

Rookdetectie

Een ander hulpmiddel dat onze specialisten tijdens een riool inspectie inzetten, is rookdetectie. Heeft u last van een rioollucht in huis of een ander soort stankoverlast in uw woning? Dan weet u vast dat het lastig is om de oorzaak te achterhalen. Onze rookdetectie helpt daarbij. Met een rookgenerator vullen wij uw rioleringsstelsel met milieuvriendelijke rook. Komt er ergens rook tevoorschijn in uw woning? Dan weet onze loodgieter precies waar het probleem zit. Het mag namelijk bij een goed werkende riolering niet mogelijk zijn dat er ontluchting plaatsvindt. Het inzetten van rookdetectie tijdens een riool inspectie voorkomt dat zonder te veel overlast uw probleem kan worden verholpen.

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit