My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Camera Inspectie

Wat is een camera inspectie?

In alle gevallen is de oorzaak van problemen met uw riolering snel en effectief op te sporen. In sommige gevallen is de oorzaak direct met het oog zichtbaar, bijvoorbeeld bij een verstopte afvoer. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij stankoverlast, kan met een rookgenerator al snel de zwakke plek worden gevonden. Als de problemen met de riolering een diepere oorzaak hebben, kan Zegwaard Rioolontstopping uitkomst bieden met een zogenaamde camera inspectie van uw rioleringsstelsel.
Camera inspectie is een techniek waarbij met een camera het rioleringsstelsel in wordt gegaan om een duidelijk beeld te krijgen van de status van uw riolering. Hierdoor kan een gedetailleerd beeld worden verkregen van alle mogelijke mankementen in uw riolering.Wat kan een camera inspectie voor u betekenen?

Met behulp van een camera inspectie kan Zegwaard Rioolontstopping een visuele inspectie uitvoeren. Hiermee kunnen de dieper gelegen delen van uw riolering in beeld worden gebracht zonder dat hier onnodig sloop- en graafwerk voor verricht hoeft te worden. Na deze visuele inspectie kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Op deze manier kunt u voordelig en snel van uw rioolproblemen worden afgeholpen.

Ook kan met geavanceerde camera’s een verregaand onderzoek van uw rioleringsstelsel tegen een scherp tarief plaatsvinden. Nadat dit onderzoek deskundig bekeken is, wordt een advies uitgebracht door onze vaklieden. Ook kunt u desgewenst de rapportage via een USB-stick in handen krijgen of deze online downloaden via WeTransfer. In sommige gevallen kan dit advies bestaan uit een aanpassing van uw rioleringsstelsel ofwel een vernieuwing van een onderdeel ervan. Indien reparatie of vernieuwing noodzakelijk is, wordt door Zegwaard een vrijblijvend gespecificeerd voorstel gedaan om voor de lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. In andere gevallen kan met een periodieke reiniging worden volstaan.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met ieder riool- of afvoerprobleem weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.