Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Blaas en zuigtechniek

Grondstoffen blazen en wegzuigen

Zegwaard Zuigtechniek is gespecialiseerd in het blazen en wegzuigen van zand, grind, schelpen en andere droge materialen. Zandblazen biedt uitkomst als u op moeilijk bereikbare plaatsen zand wilt aanbrengen of juist wilt verwijderen, zoals achtertuinen, dakterrassen of kruipruimtes. Door gebruik te maken van onze speciale vacuümwagens (zuigwagens) kunnen zand, grind en schelpen dankzij de zeer krachtige luchtstroom via rubberen slangen op elke plaats geblazen worden. Met zandblazen is het mogelijk om op een snelle en gecontroleerde manier moeilijk bereikbare plaatsen volledig te bedekken met een dikke laag schoon zand.

Wat is het voordeel van zuigwagens?

Wanneer er gewerkt moet worden bij riskante of lastige graafwerk is de vacuümwagen de perfecte oplossing. Een paar grote voordelen van onze zuigwagens zijn:

  • De wagen kan ingezet worden om op een veilige manier bij kabels, leidingen en wortels te werken.
  • Groot bereik voor voor het blazen of wegzuigen van droge grondstoffen.
  • Ons personeel gaat verantwoord te werk en de Arbowet wordt nagestreefd.

Kosten grondstoffen blazen en wegzuigen

Wilt u precies weten wat de kosten voor zandblazen zijn? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van uw situatie en wensen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden van zandblazen in uw kruipruimte naar bovendien aanleiding van uw wensen. Wanneer u een offerte aanvraagformulier indient kunnen onze specialisten een passende offerte voor u opmaken.

 

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit