Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Rioolverstopping

Als er íets nooit goed uitkomt, is het wel een rioolverstopping. Wanneer u hiermee te maken heeft is het noodzakelijk dat de verstopping zo snel mogelijk wordt opgelost. U wilt natuurlijk gewoon gebruik kunnen maken van de wc. Bij Zegwaard Rioolontstopping zijn wij gespecialiseerd in rondom het riool. Uw rioolverstopping is met onze service en enorme brede kennis snel opgelost. Of wilt u nog een tijdje in de stank zitten? Nee toch?

Zoveel water verbruikt uw huishouden

Wanneer u te maken heeft met een rioolverstopping is dit enorm vervelend. Maar u bent niet de enige die hier last van heeft. Per jaar wordt er per huishouden namelijk rond de 150.000L water gebruikt. Wij komen dagelijks bij onze klanten verstopping in het riool tegen waarvan een groot deel dezelfde oorzaak heeft. Een rioolverstopping wordt namelijk in de meeste gevallen veroorzaakt door:

  • Overmatig gebruik van wc-papier
  • Maandverband doorspoelen
  • Haren in de wc gooien
  • Babydoekjes doorspoelen
  • Vetten en oliën in de afgoot

Nu u bekend bent met wat de oorzaak van een rioolverstopping kan zijn, kunt u hiermee voor een groot deel voorkomen dat u zelf te maken krijgt met een verstopping in het riool. Zo wordt u een hoop ongemak en onnodige kosten bespaard.

Vakkundige loodgieters

Een rioleringen is complex. Als u wilt dat u rioolverstopping snel wordt opgelost zonder complicaties is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Bij Zegwaard Rioolontstopping kunnen wij u garanderen van professionele service aan het riool. Dit doen wij onder andere door het vakkundig opleiden van onze loodgieters. Zij weten waar ze over praten en kunnen hierdoor uw verstopte afvoer of rioolverstopping altijd oplossen. Daarbij zijn wij 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Want u heeft nu een probleem en u wilt dat nu opgelost hebben.

Standaardtarief voor lage kosten

Wanneer u gebruik moet maken van onze service begrijpen wij dat u baalt van het feit dat u een rioolverstopping heeft. Op hoge kosten zit u dan al helemaal niet te wachten. Daarom werken wij met een standaardtarief om de kosten bij rioolproblemen zo laag mogelijk voor u te houden. Moeten er door onverwachte problemen hogere kosten gemaakt worden, dan wordt u daar vooraf van op de hoogte gebracht.

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit