Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Rioolverstopping oplossen

Een verstopte afvoer voorkomen is makkelijker dan genezen. Maar helaas komt het nog regelmatig voor dat er een verstopping in het riool of een verstopte afvoer ontstaat. Dit levert enorm veel ongemakken op waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Mocht u te maken hebben met een rioolverstopping, dan is er geen reden tot paniek. Een rioolverstopping oplossen kan op verschillende manieren waardoor u weer snel gebruik kunt maken van de wc. Bij Zegwaard Rioolontstopping zijn wij gespecialiseerd in een rioolverstopping oplossen. Wij delen dan ook graag met u hoe u een rioolverstopping kunt herkennen.

Symptomen rioolverstopping

Bij een verstopt riool of bij een verstopte afvoer is het belangrijk dat u niet te lang wacht met het ondernemen van actie. Hoe langer u wacht hoe groter het probleem kan worden met de daarbij komende hoge kosten. Twijfelt u of uw klachten het gevolg zijn van problemen aan de afvoer of riolering? Veel voorkomende klachten zijn:

  • Een borrelend geluid uit de gootsteen
  • Rioollucht uit de afvoer
  • Water blijft staan
  • Wc spoelt slecht door
  • Lekkage in huis na regen

Het is zelfs mogelijk dat het water terugstroomt vanuit het riool. Klinkt één of meerdere van deze bovenstaande problemen u bekend in de oren? Dan is de kans zeer groot dat u te maken heeft met een verstopte afvoer of rioolontstopping. Om te bepalen of u een verstopte afvoer of verstopt riool heeft adviseren wij om eerst te proberen of het mogelijk is zelf de verstopte afvoer te ontstoppen.

Verstopte afvoer zelf oplossen

Een afvoer ontstoppen is heel eenvoudig door gebruik te maken van een plopper/ontstopper of chemische ontstopper. Mochten deze middelen niet helpen dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopt riool. Een rioolontstopping oplossen kunt het beste overlaten aan echte vaklieden. Bij Zegwaard Rioolontstopping leiden wij onze loodgieters vakkundig op waardoor het echte professionals worden in rioolverstopping oplossen. Een verstopt riool kan erg veel overlast geven waardoor de oorzaak altijd snel en gelijk goed moet worden aangepakt.

 Kosten rioolverstopping oplossen

Bij Zegwaard Rioolontstopping snappen wij dat u niet ook nog zit te wachten op hoge kosten bij een verstopt riool. Daarom hanteren wij standaard een vast tarief. Mochten wij tegen onverwachte problemen aanlopen, dan brengen wij u hier altijd vooraf van op de hoogte. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten voor een rioolverstopping oplossen. Dat klinkt prettig vindt u niet?

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit