Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Rioolverstopping

Een rioolverstopping oplossen? U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt zodat u geen verdere overlast ervaart. Bij Zegwaard Rioolontstopping zijn wij gespecialiseerd op het gebied van riolering. Wij verhelpen snel uw rioolprobleem met een flexibele service en brede kennis. 

Oorzaken rioolverstopping

Wanneer u te maken heeft met een rioolverstopping is dit enorm vervelend. Maar u bent niet de enige die hier last van heeft. Per jaar verbruiken huishoudens rond de 150.000L water. Wij komen dan ook dagelijks verstoppingen tegen met dezelfde gemeenschappelijke oorzaak. Bekende oorzaken van een rioolverstopping zijn:

  • Overmatig gebruik van wc-papier
  • Maandverband doorspoelen
  • Haren in de wc
  • Babydoekjes doorspoelen
  • Vetten en oliën in de afgoot

Nu u bekend bent met de diverse oorzaken, kunt u veelal een verstopping in uw eigen riolering voorkomen. Zo bespaart u een hoop ongemak en onnodige kosten.

Vakkundige loodgieters en het oplossen van rioolverstopping

Een rioleringsstelsel is complex. Als u wilt dat u rioolverstopping snel wordt opgelost zonder complicaties is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Bij Zegwaard Rioolontstopping kunnen wij u garanderen van professionele service aan het riool. Dit doen wij onder andere door het vakkundig opleiden van onze loodgieters. Zij weten waar ze over praten en kunnen hierdoor uw verstopte afvoer of rioolverstopping altijd oplossen. Daarbij zijn wij 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Want u heeft nu een probleem en u wilt dat nu opgelost hebben.

Standaardtarief voor lage kosten

Wanneer u gebruik moet maken van onze service begrijpen wij dat u baalt van het feit dat u een rioolverstopping heeft. Op hoge kosten zit u dan al helemaal niet te wachten. Daarom werken wij met een standaardtarief om de kosten bij rioolproblemen zo laag mogelijk voor u te houden. Moeten er door onverwachte problemen hogere kosten gemaakt worden, dan wordt u daar vooraf van op de hoogte gebracht.

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit