My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Zwembad of vijver dempen

Zwembad of vijver dempen

Bij het installeren of verwijderen van een zwembad of vijver komt de blaastechniek van Zegwaard Rioolontstopping goed van pas. Door gebruik van de spuitwagens kunnen grote hoeveelheden zand in een oud zwembad of vijver worden gespoten, waardoor de plek voor een nieuwe bestemming gebruikt kan worden, met het grote voordeel dat het zwembad of de vijver niet volledig verwijderd hoeft te worden. Daarnaast wordt het zandspuiten ook vaak gebruikt bij de afwerking van een buitenzwembad of vijver. Denk hier bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een grote hoeveelheid zand rondom een pas aangelegd object.

Ook wanneer het object zich op een lastige plek bevindt, vormt blaastechniek vaak de juiste oplossing. Wanneer de vacuümwagen van Zegwaard in de buurt van het object kan komen, kunnen de moeilijkste plekken worden bereikt middels het uitleggen van lange slangen. Bent u benieuwd of blaastechniek voor u de juiste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..Wilt u uw zwembad of vijver laten dempen en heeft u meer vragen?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 015 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.