My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Zandblazen en grondstoffen

Zand blazen en grondstoffen blazen

Zegwaard Zuigtechniek is gespecialiseerd in het blazen van zand, grind, schelpen en andere droge materialen. Zandblazen biedt uitkomst als u op moeilijk bereikbare plaatsen zand wilt aanbrengen, zoals achtertuinen, dakterrassen of kruipruimtes. Door gebruik te maken van onze speciale vacuümwagens (zuigwagens) kunnen zand, grind en schelpen dankzij de zeer krachtige luchtstroom via rubberen slangen op elke plaats geblazen worden. Met zandblazen is het mogelijk om op een snelle en gecontroleerde manier moeilijk bereikbare plaatsen volledig te bedekken met een dikke laag schoon zand.Waarom maakt Zegwaard gebruik van vacuüm zuigwagens?

De vacuüm zuigwagen is bij riskant en moeilijk graafwerk de oplossing en kan ingezet worden om onder meer kabels, leidingen en wortels probleemloos en schadevrij vrij te maken. Het traditionele handwerk is tegenwoordig kostbaar en door de ARBO-wetgeving vaak onuitvoerbaar. Daarbij brengen hydraulische graafmachines vaak grote risico's met zich mee. De turbine zuigwagen is dan het beste alternatief.Kosten zandblazen in kruipruimte

Wilt u precies weten wat voor uw kruipruimte de prijs voor zandblazen is? Dat is erg afhankelijk van uw situatie en wensen. Door de vele verschillende situaties, waarin zandblazen toegepast kan worden, berekenen we voor elke opdracht een passende prijs. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden van zandblazen in uw kruipruimte naar aanleiding van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een laagje zandspuiten tegen grondwater of de gehele kruipruimte opvullen met zand? Wanneer u een offerte aanvraagformulier indient kunnen onze specialisten een passende offerte voor u opmaken.Heeft u vragen over zandblazen en grondstoffen blazen?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 015 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.