Werken bij Zegwaard

Bij Zegwaard weten wij als geen ander dat het personeel het visitekaartje is van het bedrijf. Hierdoor krijgen onze medewerkers nét even wat meer dan dat zij zouden krijgen bij een ander soortgelijk bedrijf. Op deze manier houden wij niet alleen onze medewerkers tevreden maar tegelijk óók onze klanten!

Bekijk openstaande vacatures

Kennis is macht

Zegwaard is een jong en ambitieus bedrijf met een informele sfeer binnen het team. Welke functie onze medewerkers ook vervullen, allemaal krijgen zij de mogelijkheid en vrijheid te groeien en zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Door het aanbieden van verschillende trainingen en cursussen verschijnen wij altijd met de nieuwste kennis en technieken bij de klant en worden problemen altijd opgelost. Door de interne opleiding die wij onze medewerkers bieden zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden. Hier zijn wij dan ook zeer trots op.

Onze servicemonteurs krijgen daarbij ook nog een cursus waarbij zij na het behalen het certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ mogen ontvangen. Een goede communicatie tussen de klant en onze medewerkers is enorm belangrijk en wij willen dan ook graag dat dit voor beide partijen als prettig wordt ervaren. Tijdens de cursus leren onze servicemonteurs een representatieve houding aan te nemen naar klanten, leidinggevenden en collega’s. Daarnaast leren ze beter communiceren en in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding te handelen.

Mentaal en fysiek gezonde medewerkers

Maar wij geven natuurlijk niet alleen om de kennis van onze medewerkers, ook is de zowel de fysieke als de mentale gezondheid voor ons erg belangrijk. Daarom hebben al onze medewerkers toegang tot de speciaal voor hen gebouwde Oranje Gym. Hier kunnen zij onbeperkt trainen om fit en vitaal te worden. Maar valt er iets te vieren of is de week ten einde? Dan proosten wij daar met zijn allen op in ons Oranje Café!

Heb jij ook interesse om bij ons te komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinst voor ons bedrijf! Bekijk hier onze huidige vacatures.

Embed Youtube video

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit