My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Rookdetectie

Heeft u stankoverlast uit het riool?

Eén van de vervelendste problemen die u kunt overkomen met uw riolering is stankoverlast. Normaal gesproken is een riool een afgesloten systeem waaruit geen lucht kan ontsnappen, behalve handmatig uit de ontluchting. Echter, bij stankoverlast ontsnappen er onaangename geuren uit uw riolering door een rioolbreuk of rioolverzakking, waardoor rioollucht vanuit het riool uw huis of bedrijf binnenkomt. Vaak is dit een penetrante en hardnekkige geur die niet snel verdwijnt. Dit kan een onprettige ervaring zijn voor de bewoners, werknemers of klanten die zich in een gebouw bevinden.Hoe kan Zegwaard Rioolontstopping u helpen?

Zegwaard Rioolontstopping kan stankoverlast snel en effectief voor u oplossen. Hiervoor kunnen onze experts gebruik maken van een rookgenerator. Hiermee wordt het rioolstelsel namelijk gevuld met een speciale rookvloeistof. Deze rookvloeistof zorgt ervoor dat een milieuvriendelijke intensieve, dichte rookmassa het gehele rioolstelsel vult. Omdat het rioolstelsel normaliter een gesloten systeem is, met alleen de ontluchting als open verbinding, kan direct gezien worden waar het probleem zich bevindt. Op plek waar de zichtbare rook tevoorschijn komt, zit het lek van uw rioolstelsel. Door dit lek komen ook de onaangename geuren uit het rioolstelsel uw huis of bedrijf binnen en hier wordt de stankoverlast door veroorzaakt. Nadat de plaats van het rioolprobleem is vastgesteld kunnen passende maatregelen worden genomen om de stankoverlast op te lossen. Vaak ligt aan stankoverlast een rioolbreuk of rioolverzakking ten grondslag. Dit moet vervolgens op een professionele manier gerepareerd worden.

Rookinspectie maakt het mogelijk voor Zegwaard Rioolontstopping om u op een snelle, praktische en milieuvriendelijke manier van uw stankoverlast af te helpen. Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met ieder riool- of afvoerprobleem weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.