My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Riool verzakking

Wat is een verzakking van het riool?

Een rioolverzakking is een vervelende complicatie van uw rioleringsstelsel. Dit kan zich voordoen als een pand verzakt is of als de grond ingeklonken is. Veel woningen in Nederland zijn onderheid, waardoor de kans op verzakking een stuk minder is. Helaas kan de grond om het onderheide gebied nog wel verzakken. Dit zorgt ervoor dat een groot deel van de verzakkingen in Nederland plaatsvinden op het stuk waar de riolering vanuit de fundering aansluit op de gemeentelijke riolering. Hierdoor scheuren rioleringen vaak net buiten de gevel af. Dit is moeilijk tegen te gaan, aangezien het onderheien van het gehele rioleringsstelsel een erg dure optie is. De gemakkelijkste oplossing is het aanleggen van een flexibel aansluitingsstuk, wat een kleine verzakking kan opvangen.

Een verzakking zorgt ervoor dat de riolering niet meer afstroomt, maar juist een stuk omhoog moet. Rioolwater en vuil kunnen nu niet meer naar het hoofdriool stromen, maar moeten een stuk klimmen. Hierdoor hoopt het water en vuil op. Bij een minimale verzakking van de rioolafvoerbuis kan het afvalwater zonder moeite het hoofdriool bereiken, maar het vuil blijft wel vaker achter in de riolering. Hierdoor hoop het op en raakt het riool uiteindelijk verstopt.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping betekenen bij een rioolverzakking?

Zegwaard Rioolontstopping kan door middel van camera-inspectie en rookdetectie snel inzicht krijgen in waar het probleem zich precies bevindt. Daarna wordt samen met u besproken welke oplossingen er voor handen zijn, zodat er snel aan de reparatie begonnen kan worden om het probleem te verhelpen. Voor een oplossing op maat bent u bij Zegwaard Rioolontstopping altijd aan het juiste adres. Wij bieden u een helder en duidelijk plan van aanpak om deze problemen structureel op te lossen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met alle rioolverzakkingen weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.