My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Inspecteren & Repareren

Rookdetectie

Zegwaard Rioolontstopping kan stankoverlast snel en effectief voor u oplossen. Hiervoor kunnen onze experts gebruik maken van een rookgenerator. Hiermee wordt het rioolstelsel namelijk gevuld met een speciale rookvloeistof. Deze rookvloeistof zorgt ervoor dat een milieuvriendelijke intensieve, dichte rookmassa het gehele rioolstelsel vult. Omdat het rioolstelsel normaliter een gesloten systeem is, met alleen de ontluchting als open verbinding, kan direct gezien worden waar het probleem zich bevindt.
Lees hier meer over rookdetectie.Camera inspectie

Als de problemen met de riolering een diepere oorzaak hebben, kan Zegwaard Rioolontstopping uitkomst bieden met een zogenaamde camera inspectie van uw rioleringsstelsel. Camera inspectie is een techniek waarbij met een camera het rioleringsstelsel in wordt gegaan om een duidelijk beeld te krijgen van de status van uw riolering. Hierdoor kan een gedetailleerd beeld worden verkregen van alle mogelijke mankementen in uw riolering.
Lees hier meer over camera inspectie.Stankdetectie

Zegwaard Rioolontstopping heeft alle middelen en kennis in huis om het probleem snel te traceren. Met behulp van detectiematerialen kunnen we leidingstelsels inzichtelijk maken en het probleem analyseren. Voor het lokaliseren van de oorzaak van de stankoverlast kunnen onze vaklieden gebruik maken van een navitracksysteem, rookdetectie of een rioolcamera.
Lees hier meer over stankdetectie.Ontluchting riool

Het team van Zegwaard Rioolontstopping kan altijd snel inzicht krijgen in waar het probleem met de beluchting zich precies bevindt. Daarna wordt in overleg met u bepaald welke oplossingen mogelijk zijn. Op deze manier kan snel aan de reparatie worden begonnen om het probleem te verhelpen.
Lees hier meer over ontluchting van het riool.Riool breuk

Een rioolbreuk is een ernstig probleem van het rioleringsstelsel. Simpel gezegd is dit een breuk in het buizenstelsel van uw riolering. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een verzakking van het pand, waardoor het buizenstelsel onder druk komt te staan.
Lees hier meer over riool breuk.Riool verzakking

Een rioolverzakking is een vervelende complicatie van uw rioleringsstelsel. Dit kan zich voordoen als een pand verzakt is of als de grond ingeklonken is. Veel woningen in Nederland zijn onderheid, waardoor de kans op verzakking een stuk minder is.
Lees hier meer over riool verzakking.Repareren

Een kapot riool is een vervelende gebeurtenis. Dit betekent dat er problemen zijn met de doorstroom van het afvalwater naar de hoofdriolering. Hierdoor kan de riolering verstopt raken of breken. Dit kan vervolgens veel overlast veroorzaken in uw woning.
Lees hier meer over repareren van riolen en afvoeren.Rioolrenovatie

Wanneer het vervangen van leidingen moeilijk, duur of onmogelijk is, maakt Zegwaard Rioolontstopping gebruik van riool- en leidingrenovatie. Bij deze techniek repareren wij de leiding van binnenuit, wat u zowel geld als een hoop overlast bespaart!
Lees hier meer over rioolrenovatie.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.