My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Ontstoppen & Reinigen

Riool ontstoppen

Een verstopt riool kan leiden tot overlast. Het resulteert in onvoldoende afvoer van uw afvalwater en daarmee het ontstaan van vervelende geuren en stank. Deze stank is moeilijk te bestrijden en kan veel ergernis veroorzaken en, op langere termijn, zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Gelukkig zijn deze problemen goed te voorkomen. Zegwaard Rioolontstopping helpt u namelijk snel en vakkundig af van uw rioolproblemen. Heeft u last van een verstopte afvoer, een verstopt riool of andere problemen met de afvoer van uw afvalwater? Ons team bestaat uit vakkundige loodgieters die uw verstopte riolering altijd snel en deskundig kunnen repareren. Hierdoor is de overlast van een verstopte riolering snel verholpen.
Lees hier meer over riool ontstoppen.Afvoer ontstoppen

Elke afvoer in uw huis kan uiteindelijk verstopt raken. Dit kan meerdere oorzaken hebben en is vaak niet door uw directe toedoen. De afvoer van uw gootsteen in de keuken kan bijvoorbeeld verstopt raken door het ophopen van etens- en vetresten. Dit is een proces dat langzaam plaatsvindt en uiteindelijk tot een verstopte afvoer kan leiden. Ook de zeepresten in uw badkamer kunnen op de langere termijn de afvoer doen verstoppen. In het toilet is vaak overmatig gebruik van wc-papier of een stortbak die niet helemaal volloopt de boosdoener. Ook kan een verouderd leidingenstelsel uiteindelijk voor overlast zorgen. Dit komt vaak omdat de hoeveelheid afvalwater is toegenomen, waardoor niet alles meer goed kan worden afgevoerd.
Lees hier meer over afvoer ontstoppen.WC ontstoppen

Een verstopte wc is gemakkelijk te herkennen. Er ontstaat een borrelend geluid uit de wc-pot, het toiletpapier wil niet doorspoelen en het water in de wc-pot staat tot aan de rand. De verstopping kan een aantal oorzaken hebben. In de meeste gevallen is dit te wijten aan overmatig gebruik van toiletpapier. In andere gevallen is er sprake van een stortbak die niet helemaal vol loopt en daardoor een verstopping kan veroorzaken.Een verstopte wc kan erg vervelend zijn, omdat u hierdoor geen gebruik kunt maken van het toilet.
Lees hier meer over WC ontstoppen.Gootsteen ontstoppen

Een verstopte afvoer van uw gootsteen is niet te missen. Het water in uw gootsteen stroomt moeizaam of helemaal niet meer weg. Hierdoor kunt u geen gebruik meer maken van de gootsteen, omdat het water anders over de rand stroomt. Dit kan tot de nodige ergernissen en overlast leiden. Een verstopte gootsteen kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Vaak zijn etens-, vet- en zeepresten de oorzaak hiervan. Dit is een proces dat geleidelijk plaatsvindt en uiteindelijk tot een verstopping kan leiden.
Lees hier meer over gootsteen ontstoppen.Dakgoot reinigen

Een dakgoot dient om al het regenwater af te voeren wat op uw dak valt. Dit gebeurt via de regenpijn en behoort niet uit de dakgoot te stromen. Als u bij een heftige regenbui merkt dat er regenwater over de rand van de dakgoot stroomt, kunt u aannemen dat de afvoer van uw dakgoot ergens verstopt zit. Dit kan vervelend zijn, aangezien dit water uw gevel kan vervuilen en het houtwerk van ramen en kozijnen kan beschadigen. Bovendien kan dit overtollige water lekkages veroorzaken in uw woning, garage of schuur en kunnen er schimmels langs de muren ontstaan. Ook gedijen muggen uitstekend in het stilstaande water van een verstopt dakgoot. Dit soort problemen kunt u dus het beste voorkomen.
Lees hier meer over dakgoot reinigen.Reinigen

Periodiek onderhoud van uw rioleringsstelsel is uitermate belangrijk. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen met uw rioleringsstelsel. Verstoppingen en storingen met de afvoer kunnen zeer vervelend zijn en kunnen resulteren in hoge onverwachte uitgaven. Vaak wordt dit veroorzaakt door langdurige blootstelling aan kalk, vet, zeep en urinesteen. Op de langere termijn veroorzaakt dit aanslag. Dit komt voornamelijk voor in veelgebruikte rioleringsstelsels van appartementencomplexen, horeca en voedsel bereidende bedrijven. Maar ook woonhuizen van woningcorporaties en particulieren kunnen dit ervaren. Daarom adviseert Zegwaard Rioolontstopping ten zeerste om het rioleringsstelsel periodiek te laten reinigen en te controleren.
Lees hier meer over reinigen van riolen.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.