My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Riool of afvoer verstopt Delft

RIOOL & AFVOER ONTSTOPPEN IN DELFT

Riool verstopt in Delft? Heeft u een verstopt riool in de regio Delft? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons gratis telefoonnummer: 0800 - 2 62 61 61

Hierdoor blijft de wachttijd tot een minimum beperkt en is uw kapotte riolering snel ontstopt. Voor alle problemen met uw verstopte riool hebben wij de geschikte oplossing!

Vanuit onze hoofdvestiging in Delft, sturen wij onze riool servicewagens dagelijks op pad om vele rioolproblemen in Delft, Ypenburg, Delfgauw, Pijnacker, Den Hoorn en Schipluiden te verhelpen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op één van onze rioolmonteurs, omdat er altijd wel één in de buurt is.Afvoer verstopt in Delft?

Heeft u overlast van een verstopte afvoer in de badkamer, wasmachine, keuken of toilet in Delft? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons gratis telefoonnummer: 0800 - 2 62 61 61
Een monteur van Zegwaard Rioolontstopping is altijd in de buurt van Delft, om snel en vakkundig uw verstopte afvoer te ontstoppen en te repareren.

Een afvoer van toilet, douche of keuken kan door diverse oorzaken verstopt raken. Denk hierbij aan etensresten, vetresten en zeepresten die aan de afvoer blijven plakken waardoor de afvoer verstopt kan raken. Maar ook een overmatig gebruik van te veel wc-papier in uw toilet of een stortbak die niet helemaal volloopt kunnen voor verstoppingen zorgen.

Ook een verouderd leidingenstelsel kan voor overlast zorgen, omdat deze niet meer berekend is op een toegenomen afvalwater stroom, waardoor het afvalwater niet goed meer kan weglopen.

Geen probleem! Zegwaard Riooloplossing heeft voor ieder probleem met uw afvoer altijd een passende oplossing.Wateroverlast in kelders en kruipruimtes in Delft?

Zegwaard Rioolontstopping kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

U kan Zegwaard Rioolontstopping 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons gratis nummer 0800 - 2 62 61 61.

Kruipruimte laten leegzuigen? Wij hebben de oplossing!Uw voordelen op een rij:

• 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
• Eén vast tarief, 365 dagen per jaar incl. avonden, weekenden en feestdagen.
• Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.
• Wij houden rekening met uw voorkeur betreffende dag- en tijdstip van werkzaamheden.
• Moderne machines en apparatuur voor de beste resultaten.
• Ontzorgen van onaangename rioleringsproblemen.
• Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
• Vaak binnen een uur aanwezig.

Vraag vrijblijvend advies aan met één van onze vakkundige medewerkers!Zegwaard Rioolbeheer B.V.

Faradayweg 1a
2627 AX Delft

Tel: 0800 - 2 62 61 61
Fax: 015- 256 28 87
info@zegwaard.nlU HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.