My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Riool breuk

Wat is een rioolbreuk?

Een rioolbreuk is een ernstig probleem van het rioleringsstelsel. Simpel gezegd is dit een breuk in het buizenstelsel van uw riolering. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een verzakking van het pand, waardoor het buizenstelsel onder druk komt te staan. Ook kan door het inklinken van de grond plaatselijk veel druk op een rioleringsbuis komen te staan, waardoor deze kan breken. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van een rioolbreuk.

Het materiaal van de riolering heeft ook veel invloed op het ontstaan van een rioolbreuk. Vooral oudere rioleringsstelsels zijn gevoelig voor rioolbreuken. Dit komt doordat deze stelsels gemaakt zijn van gresbuis en andere steenachtige materialen, in tegenstelling tot het hedendaagse veel gebruikte pvc. Gresbuis is zeer breukgevoelig en hierdoor komt dus vaker een rioolbreuk voor.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping voor u betekenen bij een rioolbreuk?

Zegwaard Rioolontstopping heeft een aantal professionele hulpmiddelen en technieken tot zijn beschikking. Met deze apparatuur kunnen onze vaklieden snel ieder probleem traceren en een gepaste oplossing bieden. Zo maakt ons team gebruik van navitrack systeem. Met behulp van dit systeem zijn wij in staat om via satellietnavigatie leidingen te lokaliseren en eventuele breuken te ontdekken. Dit systeem is ideaal voor het snel en eenvoudig opsporen van het ondergrondse rioleringsstelsel. Dit maakt onnodig graven overbodig en bespaart een hoop tijd en geld. Ook maken wij gebruik van camera inspectie, een techniek waarbij met een camera het rioleringsstelsel in wordt gegaan om een duidelijk beeld te krijgen van de status van uw riolering. Hierdoor kan een gedetailleerd beeld worden verkregen van alle mogelijke mankementen in uw riolering. Hierover kunt u meer lezen op onze specifieke pagina over camera inspectie.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met alle typen rioolbreuken weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.