My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Reinigen

Waarom is periodiek onderhoud van uw riool belangrijk?

Periodiek onderhoud van uw rioleringsstelsel is uitermate belangrijk. Hierdoor voorkomt u onaangename verrassingen met uw rioleringsstelsel. Verstoppingen en storingen met de afvoer kunnen zeer vervelend zijn en kunnen resulteren in hoge onverwachte uitgaven. Vaak wordt dit veroorzaakt door langdurige blootstelling aan kalk, vet, zeep en urinesteen. Op de langere termijn veroorzaakt dit aanslag. Dit komt voornamelijk voor in veelgebruikte rioleringsstelsels van appartementencomplexen, horeca en voedsel bereidende bedrijven. Maar ook woonhuizen van woningcorporaties en particulieren kunnen dit ervaren. Daarom adviseert Zegwaard Rioolontstopping ten zeerste om het rioleringsstelsel periodiek te laten reinigen en te controleren.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping u bieden?

Zegwaard Rioolontstopping is snel en vakkundig bij een breed scala aan riool- en afvoer werkzaamheden. Veel particuliere instellingen en instituten hebben baat bij de service die onze vaklieden leveren. Zo dienen bijvoorbeeld standleidingen in appartementsgebouwen en andere hoogbouw periodiek gereinigd te worden. Preventieve controle van het complete rioleringssysteem is daarnaast een absolute noodzaak.
Ook dakgoten gelden als belangrijke schakel in uw rioleringsstelsel. Enorme hoeveelheden regenwater dienen immers op een adequate wijze afgevoerd te worden, zodat uw dakgoot niet verstopt raakt. Dus ook voor dakgoten geldt dat preventief onderhoud noodzakelijk is.
Daarnaast vereisen vetafscheiders en slibvangputten onderhoud van de specialisten van Zegwaard Rioolontstopping. Ook reinigen wij rioolleidingen met een diameter tot Ø200 vakkundig met hogedrukmachines en freesinstallaties om problematiek te voorkomen. Dit zijn een klein aantal werkzaamheden die Zegwaard Rioolontstopping u te bieden heeft. Deze activiteiten worden meestal contractueel overeengekomen, zodat wij de scherpste tarieven voor u kunnen hanteren zonder in te boeten op de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren.

Zegwaard Rioolontstopping verleent haar diensten aan vele tevreden particulieren en instituten zoals:
• Verenigingen van Eigenaars
• Woningcorporaties
• Gemeenten
• Bancaire instellingen
• Overheidsinstellingen
• Zorginstellingen
• Horecabedrijven

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust op 015 - 262 61 61. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken.Met ieder afvoerprobleem weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.