My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Pompputten

Heeft u last van storingen aan pompputten?

Met behulp van een pompput wordt overtollig water onder druk afgevoerd. Helaas kunnen ook bij pompputten zich problemen voordoen. Met name storingen en slijtage zijn twee veel voorkomende problemen bij pompputten. Deze problemen kunnen voor veel wateroverlast en schade zorgen. Storingen en slijtage kunnen ontstaan door overmatig zand en vuil in de pomp. Vooral grotere stukken vuil kunnen vastlopen in de pomp, omdat ze simpelweg te groot zijn om weggepompt te worden. Hierdoor kan de pomp uiteindelijk beschadigd raken en niet meer goed functioneren.Wat is er belangrijk aan het onderhoud van pompputten?

Om beschadiging aan uw pompput te voorkomen is regelmatig onderhoud nodig. Dit is een vereiste om de levensduur van de pompput te verlengen en de kans op storingen sterk te verminderen.
Belangrijk hierbij is om de pompput eerst in zijn geheel leeg te zuigen. Hierdoor kan de binnenkant gemakkelijk gereinigd worden. Voornamelijk de wanden en de pomp dienen schoongespoeld te worden. Daarnaast moeten ook de vlotters schoongemaakt en gecontroleerd worden.
Uiteindelijk levert een schonere pompput veel voordelen op. Het vergt minder reiniging en levert een besparing op in de onderhoudskosten.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping u bieden?

Zegwaard Rioolontstopping heeft uitermate geschikte combiwagens voor het reinigen van pompputten. Het ervaren en gecertificeerde personeel van ons team biedt u het beste resultaat op het gebied van reiniging van pompputten. Wij weten precies wat er belangrijk is aan het onderhoud van een pompput en kunnen hiermee het beste van dienst zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor een helder en duidelijk plan om problemen met uw pompput voor te zijn en structureel op te lossen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken en een offerte aanvragen.Met alle problemen met pompputten weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.