My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Parkeergarages

Waarom wilt u uw parkeergarage reinigen?

Een schone vloer is onderdeel van het algemene beeld en de veiligheid in de parkeergarage. Ieder bedrijf of winkel met een parkeergarage wil natuurlijk dat bezoekers en klanten direct een goede indruk krijgen van het bedrijf. En dat beeld wordt al gevormd bij het inrijden van de parkeergarage. Ook kan een natte vloer van een parkeergarage zorgen voor onveilige situaties. Zo kunnen auto’s slippen en voetganger eerder onderuit gaan. Het is dus belangrijk om uw parkeergarage in droog te houden.Waar moet u aan denken bij wateroverlast in een parkeergarage?

Wateroverlast in een parkeergarage kan door verschillende problemen veroorzaakt worden. Omdat veel parkeergarages of niet compleet overdekt zijn, of gedeeltelijk onder de grond liggen, worden ze soms blootgesteld aan grote hoeveelheden regenwater. Het kan zijn dat het water niet goed wegloopt of dat er juist te veel water naar uw parkeergarage stroomt.
Ook kan bijvoorbeeld een geknapte waterleiding of riolering zorgen voor wateroverlast in uw parkeergarage. Hierdoor kan veel schade ontstaan aan de geparkeerde auto’s, maar ook aan de garage zelf. Bovendien kan een gladde vloer gevaarlijk zijn voor de veiligheid van de bezoekers van uw garage.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping u bieden?

Zegwaard Rioolontstopping is onder andere gespecialiseerd in het oplossen van problemen door wateroverlast in uw parkeergarage. Wij bieden u continu uitstekende service, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Er staat altijd een calamiteitenteam klaar om ernstige situaties snel en vakkundig op te lossen. Onze speciale schrobzuigmachines zijn in staat om water, olie, vet, zand en puin op te zuigen. Met onze grote vacuümzuigwagens kunnen we ook grotere klussen aanpakken.

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met de reiniging van parkeergarages weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.