Wc verstopt

Uw wc laten ontstoppen?

Is uw wc verstopt of heeft u problemen met de stortbak? Dan is het noodzakelijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. U weet dat u met een verstopte wc te maken heeft als er problemen zijn zoals:

  • Een borrelend geluid uit de wc-pot
  • Water spoelt niet weg
  • Toiletpapier spoelt niet door

Bij Zegwaard Rioolontstopping snappen wij dat een verstopte wc, vooral als u hem nét hoognodig heeft, erg vervelend is. Ons team van vakkundige loodgieters staat altijd voor u klaar om de verstopping van de wc zo snel mogelijk op te lossen. Door gebruik te maken van professionele apparatuur kunnen wij snel het probleem in de wc afvoer traceren en een gepaste oplossing vinden om de verstopping te verhelpen.

Zelf de wc ontstoppen? Wij geven u 4 tips

In de meeste gevallen is de oorzaak van een verstopte wc het overmatig gebruik van toiletpapier. Omdat dit soort verstoppingen heel eenvoudig te verhelpen zijn hebben onze loodgieters speciaal voor u hun beste tips opgeschreven. Met deze tips kunt u proberen of het toilet ontstoppen misschien door u zelf kan worden uitgevoerd.

Wc ontstoppen tip 1: Handschoenen

Trek lange handschoenen aan. Voel voorzichtig in de afvoer of u de verstopping voelt zitten. Probeer met uw handen de verstopping te verhelpen.

Wc ontstoppen tip 2: De plopper

Plaats de plopper/ontstopper op de verstopte afvoer en beweeg deze op en neer. Hierdoor ontstaat er een zuigende kracht in de afvoer die ervoor kan zorgen dat de verstopping loskomt.

Wc ontstoppen tip 3: Chemische wc ontstopper

Bij een hardnekkige wc verstopping kan een chemische ontstopper de uitkomst bieden. Deze ontstoppers zijn gewoon te koop in de supermarkt. Lees altijd van tevoren de bijsluiter van het ontstoppingsproduct en let heel goed op dat u geen chemische producten gaat mengen. Hierdoor kan er namelijk een chemische reactie ontstaan die gevaarlijke situaties oplevert.

Wc ontstoppen tip 4: De wc schoonmaken

Een handige tip waarmee u een verstopte wc kunt ontstoppen en verstoppingen mee kunt voorkomen, is het schoonmaken van het toilet. Hierbij kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer waarmee hardnekkige vuilresten eenvoudig uit de wc worden verwijderd. Deze ijzerveren zijn in de meeste ijzerhandels te koop.

Heeft u hulp nodig om de verstopte wc weer bruikbaar te maken? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij zorgen dat u uw toilet snel ontstopt is zonder hoge kosten.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit