Leren bij Zegwaard

Zegwaard Rioolontstopping, gecertificeerd erkend leerbedrijf

Om te laten zien dat Zegwaard Rioolontstopping deskundig en maatschappelijk betrokken is hebben wij er alles aan gedaan om een erkend leerbedrijf te worden. De belangrijkste voorwaarde om het certificaat “erkend leerbedrijf” te mogen gebruiken is dat iedere leerling begeleid wordt door een ervaren vakkracht. Een vakkracht die het beroep doet waarvoor de leerling wordt opgeleid zelf ook uitoefent. De leermeester is een vakman die de leermeestercursus van Fundeon heeft gevolgd en daardoor is gecertificeerd.

Certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ voor alle servicemonteurs

Steeds nadrukkelijker komt het kwaliteitsaspect van de dienstverlening in de dagelijkse beroepspraktijk van onze riool servicemonteurs naar voren. De servicemonteurs van Zegwaard Rioolontstopping zijn het visitekaartje van ons bedrijf en hebben direct contact met u als klant. Communicatie is belangrijk voor het afwikkelen van alle opdrachten die betrekking hebben tot de (riool)diensten die Zegwaard Zegwaard Rioolontstopping aanbied. Dit geldt ook voor de communicatie tussen servicemonteurs en hun leidinggevenden en collega’s.

Daarom is het voor Zegwaard Rioolontstopping van het grootste belang om de kwaliteit ook op het punt van communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. op deze manier heeft zowel u als wij een soepele ervaring.

Tijdens de cursus leren onze servicemonteurs zich een representatieve houding aan te nemen naar klanten, leidinggevenden en collega’s. Daarnaast leren ze beter communiceren en in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding te handelen.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat alle servicemonteurs van Zegwaard Zegwaard Rioolontstopping de cursus met succes hebben afgerond. Onze monteurs hebben ook het certificaat ‘Klantgericht Communiceren’ gehaald.

Vanzelfsprekend zal ook voor alle toekomstige servicemonteurs die aangenomen worden deze scholing worden aangevraagd.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nĂș voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit