My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Kruipruimtes

Heeft u last van vochtproblemen?

Vochtproblemen zijn duidelijk te herkennen. Ze bestaan voornamelijk uit wateroverlast in een ondergelopen kelder of kruipruimte. Een belangrijk gedeelte van de bestaande woningen heeft last van vochtproblemen. Hoewel een structureel vochtprobleem hoofdzakelijk voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwe woningen er niet immuun voor. Wateroverlast kan ernstige waterschade toebrengen aan de fundering van uw woning of bedrijf. Daarnaast bestaat er een risico op het optreden van schimmel. Het is dus erg belangrijk om vochtproblemen snel te herkennen en te verhelpen.

Wateroverlast en vochtproblemen kunnen zich bijvoorbeeld voordoen in uw kruipruimte. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een lekke dakgoot waaruit water tegen de muur loopt kan bijvoorbeeld de boosdoener zijn. Ook kan een lek in een buitenleiding voor vochtige muren of zelfs water in de kruipruimte of kelder zorgen. Daarnaast kan na dagen hevige regenval de riolering overbelast zijn, waardoor het water uit de riolering terug kan lopen. Dit kan resulteren in een ondergelopen kelder of kruipruimte.Wat kan Zegwaard Rioolontstopping voor u betekenen?

Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen. Maar gelukkig bestaat er voor elk probleem een geschikte oplossing. Allereerst moet de oorzaak worden achterhaald. Afhankelijk van de oorzaak kunnen de experts van Zegwaard Rioolontstopping een passende oplossing bedenken en in overleg met u uitvoeren.
Als de wateroverlast bijvoorbeeld is ontstaan door heftige regen, waarbij de capaciteit van de riolering is overschreden, kan een terugloopklep worden aangebracht. Deze klep zorgt ervoor dat het water niet meer vanuit het riool uw kruipruimte of kelder in kan stromen. Daarbij kan een pomp geplaatst worden dat het te veel aan water uit de kelder weg kan pompen.
Ook kan Zegwaard Rioolontstopping de riolering herstellen en de kelder of kruipruimte leegpompen met behulp van onze gespecialiseerde vacuümwagens. Wel raden we u aan om na het leegzuigen de grond van de ruimte te bedekken met een laag zand, om overlast van rioolvliegen te voorkomen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Met wateroverlast weten wij wel raad.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.