My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren

Wist u dat gemiddeld tien procent van alle warmte in uw huis of kantoorpand verloren gaat via de vloer? Door uw kruipruimte te isoleren met bijvoorbeeld schelpen, een duurzaam en natuurlijk isolatiemateriaal, kunt u warmteverlies tegengaan. Schelpen hebben een vochtwerende en isolerende functie, waardoor u bovendien minder last heeft van stank, ongedierte en vochtproblemen in de vloer. Middels de blaastechniek ondervindt u nagenoeg geen hinder van de werkzaamheden daar alles via een lange slang wordt aangebracht en indien nodig weggezogen.Waarom Zegwaard Rioolontstopping inschakelen?

Zegwaard heeft de kennis en ervaring in huis om uw kruipruimte op de juiste wijze te isoleren. Bij problemen in uw kruipruimte, denk bijvoorbeeld aan rioolvliegjes, stankoverlast of wateroverlast, kan Zegwaard Rioolontstopping u voorzien van de juiste oplossingen. Daarnaast wordt gezorgd voor preventief onderhoud, zodat problemen worden voorkomen en het aanbrengen van schelpen in uw kruipruimte slechts eenmalig hoeft te gebeuren.Heeft u vragen over het isoleren van uw kruipruimte?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 015 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.