Stankoverlast riolering

Stankoverlast riolering

Stankoverlast betekent veelal dat er een probleem speelt in uw riool. Ruikt u bijvoorbeeld een vieze geur in uw ruimte of het gehele gebouw? Dan is het van belang om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Er kunnen hierbij verschillende oorzaken spelen. Bijvoorbeeld een verstopping. Zegwaard Rioolontstopping kan stankoverlast in de riolering door middel van stankdetectie snel en effectief voor u oplossen.

Eén van de middelen die onze loodgieters regelmatig inzetten is rookdetectie. Onze specialisten maken hierbij gebruik van een rookgenerator. Door middel van dit systeem kunnen er lekkages in de leidingen worden gevonden. Tijdens dit proces wordt er een milieuvriendelijke vloeistof in het rioleringsstelsel gespoten. Er kunnen hierbij twee verschillende situaties ontstaan: bij een goedwerkende riolering zal de rook enkel bij ontluchting zichtbaar zijn. Bij een lek in het rioleringsstelsel is de rook ook ergens anders te zien. Met deze techniek kunnen de specialisten snel het lek opsporen en dichtmaken.

Wat kan Zegwaard Rioolontstopping voor u betekenen?

Stankoverlast van de riolering is gemakkelijk om op te lossen. Echter benodigt dit wel de juiste expertise. Zegwaard Rioolontstopping heeft alle kennis in huis en verhelpt snel het probleem. Met behulp van onze professionele apparatuur inspecteren wij eerst grondig uw leidingen en bekijken we wat de status is van uw riolering. Hierbij maken onze specialisten gebruik van een navitracksysteem, stankdetectie of een rioolcamera.

Een veelvoorkomende oorzaak van stankoverlast is een rioolbreuk of rioolverzakking. Onze specialisten schieten u hierbij te hulp. Zij adviseren u over welke acties van belang zijn en wat de beste keuze is voor uw riool. Dit kan het ontstoppen van de riolering zijn, een reparatie of de vervanging van een defect onderdeel. Zegwaard Rioolontstopping weet bij ieder rioolprobleem raad. En staan 7 dagen per week voor u klaar!

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Bekijk al onze diensten op onze website www.zegwaard.nl.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit