Riool inspectie

Wat is een riool inspectie?

Heeft u last van een terugkerende rioolverstopping? Of van onaangename geuren en stankoverlast? Sommige oorzaken zijn lastig te traceren. Met een camera inspectie brengen we de staat van uw rioleringsstelsel in kaart. De loodgieter van Zegwaard Rioolontstopping verhelpt vervolgens snel uw rioolprobleem. Vaak duidt de oorzaak van het probleem al snel op een verstopte afvoer.

Wanneer dit niet het geval is, voert Zegwaard Rioolontstopping een camera inspectie uit in de leidingen. Aan de hand van de resultaten van de inspectie stelt onze loodgieter een plan van aanpak op. Ons team is opgeleid om schadebeelden te herkennen. En een inschatting te maken van de ernst van het probleem. De oorzaak wordt hierbij altijd snel en effectief opgespoord.

Wat kan Zegwaard voor u betekenen?

Met behulp van de camera inspectie voert Zegwaard Rioolontstopping onderhoud aan uw riool uit. Vooraf vindt er eerst een grondige reiniging plaats. Met een rioolcamera controleren we de leidingen op lekkages, scheuren of boomwortels. Hiervoor is geen sloop- en graafwerk benodigd. De loodgieter voert een camera door de riolering heen om de knelpunten in kaart te brengen. Dit doet hij door middel van een duwkabel. Na de rioolinspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Vervolgens helpen wij u van uw probleem af.

Na het uitvoeren van de riool camera inspectie, ontvangt u een advies van onze vaklieden. U krijgt daarnaast de rapportage op een USB-stick of via WeTransfer. Wanneer de staat van uw riolering zeer slecht is, adviseren wij u om uw riolering te vernieuwen. Zegwaard Rioolontstopping geeft u hierbij een vrijblijvend voorstel om op lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. In andere gevallen is veelal een periodiek onderhoud voldoende.

Heeft u een vraag? Of wilt u graag een inspectie van uw rioleringsstelsel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Voor al onze diensten bekijk onze website www.zegwaard.nl. Riool inspectie.

Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit