My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteenafvoer verstopt?

Een verstopte afvoer van uw gootsteen is niet te missen. Het water in uw gootsteen stroomt moeizaam of helemaal niet meer weg. Hierdoor kunt u geen gebruik meer maken van de gootsteen, omdat het water anders over de rand stroomt. Dit kan tot de nodige ergernissen en overlast leiden. Een verstopte gootsteen kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Vaak zijn etens-, vet- en zeepresten de oorzaak hiervan. Dit is een proces dat geleidelijk plaatsvindt en uiteindelijk tot een verstopping kan leiden.Wilt u zelf uw afvoer ontstoppen?

Het beste wat u kunt doen, is het voorkomen van een gootsteenverstopping. Dit doet u door een zeefje te plaatsen boven de afvoer, zodat grote resten niet de leiding in spoelen. Deze preventieve maatregel is heel simpel en is in de meeste huishoudens ook aanwezig. Helaas gebeurt het soms toch dat uw gootsteen verstopt raakt. In dat geval zal de afvoer ontstopt moeten worden. Meestal is dit gemakkelijk zelf te doen. Hieronder hebben onze loodgieters een aantal tips en adviezen genoteerd om u hierbij te helpen.
- U kunt een rubberen gootsteenontstopper, ook wel ploemper genaamd, gebruiken.
- U kunt een chemische gootsteenontstopper* gebruiken.
- U kunt de sifon of zwanenhals losdraaien en schoonmaken.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande adviezen en hulpmiddelen, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.Wilt u uw gootsteenafvoer laten ontstoppen?

In het merendeel van de gevallen kunt u uw gootsteen met bovengenoemde maatregelen zelf ontstoppen. Als het water nog steeds maar gedeeltelijk of helemaal niet wegloopt, helpen wij u graag. Onze loodgieters zijn vakkundig en kunnen snel uw gootsteen ontstoppen. Met professionele apparatuur kan Zegwaard Rioolontstopping snel ieder probleem traceren en u altijd een gepaste oplossing bieden om uw gootsteen te ontstoppen.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken via ons gratis nummer 015 - 262 61 61.Met ieder probleem met uw gootsteenafvoer weten wij wel raad.*Lees voor het gebruik van het ontstoppingsmiddel eerst goed de bijsluiter of het etiket en gebruik het middel alleen als duidelijk wordt aangegeven dat het geschikt is voor het ontstoppen van uw gootsteen afvoer. Ontstoppingsmiddelen kunnen agressief zijn en reageren niet op alle materialen even goed.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.