My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Dakgrind aanbrengen

Dakgrind aanbrengen

Na het aanbrengen of repareren van dakbedekking is het nodig uw dak te beschermen door middel van het aanbrengen van dakgrind. Dakgrind biedt bescherming tegen UV-straling en regenwater en houdt losliggende dakbedekking keurig op zijn plaats. Het handmatig uitlopen en aanbrengen van dakgrind is een zware en arbeidsintensieve werkzaamheid, waarvoor blaastechniek de ideale uitkomst biedt. De speciale vacuümwagens kunnen middels lange slangen het dakgrind opspuiten. Het personeel van Zegwaard is gespecialiseerd in het snel en vakkundig uitvoeren van deze taak.Bijzondere toepassingen op uw dak?

Naast het aanbrengen van dakgrind zijn er nog meer toepassingen waarbij blaastechniek vele voordelen kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van daktuinen, waarbij Zegwaard het vervangen van aarde of bemesting kan verzorgen. Heeft u andere werkzaamheden op hoogte? Neem contact met ons op, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.Heeft u vragen over het aanbrengen van dakgrind?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 015 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.