My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

Blaastechniek vacuümwagens

Blaastechniek

Bij Zegwaard is het mogelijk om via blaas- en zuigtechniek veel diverse grondstoffen te verplaatsen met behulp van de speciale vacuümwagens. Voorbeelden van de meest voorkomende grondstoffen zijn: grind, stenen, zand, schelpen, puin, aarde, gruis, veen, gravel en klei. Staat uw grondstof niet in het rijtje? Neem contact met ons op, zodat wij u een passend voorstel kunnen toesturen.Zand- en grondstoffen blazen

Zegwaard Zuigtechniek is gespecialiseerd in het blazen van zand, grind, schelpen en andere droge materialen. Ideaal om te werken in de meest lastige omstandigheden.
Lees hier meer over zand- en grondstoffen blazen.Kruipruimte isoleren

Zegwaard is gespecialiseerd in het isoleren van uw kruipruimte. Meer informatie hoe u warmteverlies in uw huis of kantoorpand tegen kan gaan?
Lees hier meer over het isoleren van uw kruipruimte.Dakgrind aanbrengen

Wilt u, na aanbrengen of reparatie van uw dak, dakgrind aanbrengen?
Lees hier meer over het aanbrengen van dakgrind.Zwembad of vijver dempen

Bij het installeren of verwijderen van een zwembad of vijver komt de blaastechniek van Zegwaard Rioolontstopping goed van pas.
Lees hier meer over het dempen van uw zwembad of vijver.Olietank dempen

Heeft een u een olietank in de tuin zitten? Dan bent u bij wet verplicht om actie te ondernemen.
Lees hier meer over het dempen van een olietank .We herinneren je eraan dat je een speciale mogelijkheid hebt om eenvoudig en snel online een lening te nemen door op de link te klikken: https://prestamos365.mx/prestamos-en-queretaroU HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.