Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Ontstoppingsbedrijf Zegwaard

Daar is het weer, die terugkerende verstopping of dat borrelende geluid uit de afvoer. Ondanks dat u al meerdere malen heeft geprobeerd zelf de afvoer te ontstoppen, blijft het maar terugkomen. Het is tijd om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden op elk moment van de dag, dan zoekt u ontstoppingsbedrijf Zegwaard Rioolontstopping.

Rioolproblemen verhelpen met geavanceerde apparatuur

Bij ontstoppingsbedrijf Zegwaard Rioolontstopping zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van onder andere het riool. Door de combinatie van vakkundig personeel en de meest moderne en geavanceerde materialen lossen wij snel rioolproblemen op. Voordat wij met uw riolering of afvoer aan de slag gaan zorgen wij dat deze helemaal gereinigd wordt. Dat betekent dat eerst door middel van hogedrukapparatuur of verenmachines alles wordt gereinigd. Vervolgens bekijken wij met de rioolcamera in de riolering om de oorzaak van het probleem te achterhalen of om achteraf te kijken of het probleem is verholpen. Met deze aanpak proberen wij te voorkomen dat de verstoppingen terugkeren en kunnen hoge kosten worden voorkomen.

Meer dan alleen een ontstoppingsbedrijf

Als bekend ontstoppingsbedrijf heeft ontstoppingsbedrijf Zegwaard Rioolontstopping een uiteenlopend klantenbestand. Het grootste deel hiervan bestaat uit particulieren, horecagelegenheden, VvE’s, en bedrijven. In welke branche u zich ook bevindt, geen enkel rioolprobleem is ons te gek. Maar onze service gaat verder dan enkel problemen aan de riolering. Bij ontstoppingsbedrijf Zegwaard Rioolontstopping zijn wij namelijk óók gespecialiseerd in bijvoorbeeld het reinigen en onderhouden van vetafscheiders en pompputten. Kiest u voor Zegwaard Rioolontstopping dan kiest u voor:

  • Vakkundig personeel
  • Altijd snel een afspraak
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaarheid
  • Moderne machines en apparatuur voor het beste resultaat
  • Problemen worden 100% worden opgelost
  • Eén vast tarief

Bijdrage aan een beter milieu

Maar buiten de uitgebreide riool service die u bij ontstoppingsbedrijf Zegwaard Rioolontstopping krijgt, is er nog iets wat ons uniek maakt. Doordat onze loodgieters veel onderweg zijn met de servicebussen vonden wij het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Om deze reden hebben wij al onze opvallende oranje Zegwaard voertuigen voorzien van de nieuwste technische snufjes. Hierdoor zijn de voertuigen een stuk zuiniger en dragen wij als ontstoppingsbedrijf buiten het oplossen van rioolproblemen óók nog wat bij aan de globale problemen.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit