My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

1 Vast tarief

Is uw afvoer verstopt?

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, dus ook 's avonds, in het weekend en tijdens feestdagen, staan onze loodgieters voor u klaar. Ze kunnen in noodgevallen, veelal binnen 1 uur, bij u aanwezig zijn om uw riool-, wc- of afvoerproblemen te verhelpen.

Uw verstopping wordt vakkundig verholpen en optioneel verzorgen wij vervanging van de slechte delen van uw afvoer en riool.

Het vaste tarief van € 87,50 (excl. BTW) is:
• inclusief voorrijkosten,
• inclusief 30 minuten arbeid.

De ervaring leert, dat de gemiddelde verstopping aan uw riool of afvoer binnen een half uur is verholpen. Exclusief in dit vaste lage tarief zijn eventuele kosten voor aanvullende werkzaamheden. Wij informeren u graag over ons volledige dienstenpakket, leveringsvoorwaarden en service-aanbod.
Ook hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer 015 - 262 61 61.24 uur service voor één vast laag tarief, 365 dagen per jaar!

Zegwaard Rioolontstopping is altijd telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 015 - 262 61 61.Betaling

Uit veiligheidsoverwegingen hebben onze monteurs niet de beschikking over wisselgeld. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN. Als dat niet mogelijk is kunt u uiteraard ook contant betalen.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.