My Cart:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

WC ontstoppen

Is uw wc verstopt?

Een verstopte wc is gemakkelijk te herkennen. Er ontstaat een borrelend geluid uit de wc-pot, het toiletpapier wil niet doorspoelen en het water in de wc-pot staat tot aan de rand. De verstopping kan een aantal oorzaken hebben. In de meeste gevallen is dit te wijten aan overmatig gebruik van toiletpapier. In andere gevallen is er sprake van een stortbak die niet helemaal vol loopt en daardoor een verstopping kan veroorzaken.Een verstopte wc kan erg vervelend zijn, omdat u hierdoor geen gebruik kunt maken van het toilet.Wilt u zelf uw wc ontstoppen?

In eerste instantie kunt u zelf proberen uw wc te ontstoppen. Om u hierbij te helpen, hebben onze loodgieters hieronder een aantal tips en hulpmiddelen genoteerd.
- Met uw handen kunt u in de wc-pot voelen of er een prop wc papier of iets dergelijks de doorstroming belemmert. Deze kunt u soms handmatig verwijderen.
- U kunt een rubberen gootsteenontstopper, ook wel ploemper genaamd, gebruiken.
- U kunt een chemische wc-ontstopper* gebruiken.
- U kunt de zwanenhals van de wc schoonmaken.
- Met een ontstoppingsveer kunt u hardnekkigere verstoppingen verwijderen. Deze zijn in iedere ijzerhandel te verkrijgen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande adviezen en hulpmiddelen, belt u ons gerust voor telefonisch advies op 015 - 262 61 61.


Wilt u uw wc laten ontstoppen?

Als alle bovenstaande tips en adviezen niet afdoende zijn om wc te ontstoppen, helpen wij u graag. Onze loodgieters zijn vakkundig en kunnen snel u wc ontstoppen. Met professionele apparatuur kan Zegwaard Rioolontstopping snel ieder probleem traceren en u altijd een gepaste oplossing bieden om uw wc te ontstoppen.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken via ons gratis nummer 015 - 262 61 61.Met iedere verstopte wc weten wij wel raad.*Lees voor het gebruik van het ontstoppingsmiddel eerst goed de bijsluiter of het etiket en gebruik het middel alleen als duidelijk wordt aangegeven dat het geschikt is voor het ontstoppen van uw wc. Ontstoppingsmiddelen kunnen agressief zijn en reageren niet op alle materialen even goed.

U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.