Heeft u een verstopping?
Wij lossen het nĂș voor u op.

Vestiging Delft
Plan direct uw afspraak

  • Actief in Zuid-Holland
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Verstopt riool als gevolg van bouwwerkzaamheden

In verband met aanhoudende rioolproblemen kregen wij de vraag het terreinriool te reinigen en inspecteren. Tijdens de voor-inspectie constateerde wij echter al snel dat het riool tijdens de bouwwerkzaamheden volgelopen is met spoel-/cementresten.

De spoel-/cementresten worden met behulp van de speciale T-Hammer Nozzle losgeklopt. Na het loskloppen worden de restanten richting de inspectieputten gespoten, opgezogen, afgevoerd en verwerkt door een erkende eindverwerker.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via 015 – 262 61 61.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 vca-logo-rgb-wit-277x300-wit SCL-trede-2-wit