My Cart:

0 item(s) - € 0,00
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zand- en grondzuigen

Zand- en grondzuigen

Zegwaard Rioolontstopping is gespecialiseerd in grondzuigen en wordt in diverse sectoren, zowel zakelijk als particulier, ingezet. Dit komt omdat er veel voordelen verbonden zijn aan het werk van Zegwaard, zoals bijvoorbeeld snelheid en de geringe kans op schade aan kabels en leidingen. Daarnaast komen aanvragen ook steeds vaker binnen omdat Zegwaard kan voldoen aan de strengere veiligheidseisen. Zegwaard Rioolontstopping kan ingezet worden voor het vrijmaken van onder andere kabels, leidingen, boomwortels en leidingsystemen.De voordelen van zand- en grondzuigen

Naast de hierboven beschreven voordelen, waaronder de snelheid van de werkzaamheden alsmede de minimale kans op schade aan kabels en leidingen, zijn er nog meer voordelen verbonden aan zuigtechniek. Zo zijn graafmachines niet nodig, kan de opgezogen grond eenvoudig worden opgeslagen en is er minder personeel nodig om dezelfde hoeveelheid werkzaamheden uit te voeren. De opgeslagen grond kan tevens via blaastechniek worden teruggespoten op de plaats van bestemming. Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.Heeft u vragen over zand- en grondzuigen?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 0800 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.