My Cart:

0 item(s) - € 0,00
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zand- en grondstoffen blazen

Zand blazen en grondstoffen blazen

Zegwaard Zuigtechniek is gespecialiseerd in het blazen van zand, grind, schelpen en andere droge materialen. Zandblazen biedt uitkomst als u op moeilijk bereikbare plaatsen zand wilt aanbrengen, zoals achtertuinen, dakterrassen of kruipruimtes. Door gebruik te maken van onze speciale vacuümwagens (zuigwagens) kunnen zand, grind en schelpen dankzij de zeer krachtige luchtstroom via rubberen slangen op elke plaats geblazen worden. Met zandblazen is het mogelijk om op een snelle en gecontroleerde manier moeilijk bereikbare plaatsen volledig te bedekken met een dikke laag schoon zand.Waarom maakt Zegwaard gebruik van vacuüm zuigwagens?

De vacuüm zuigwagen is bij riskant en moeilijk graafwerk de oplossing en kan ingezet worden om onder meer kabels, leidingen en wortels probleemloos en schadevrij vrij te maken. Het traditionele handwerk is tegenwoordig kostbaar en door de ARBO-wetgeving vaak onuitvoerbaar. Daarbij brengen hydraulische graafmachines vaak grote risico's met zich mee. De turbine zuigwagen is dan het beste alternatief.Heeft u vragen over zand- en grondstoffen blazen?

Mocht u vragen hebben over de bovenstaande informatie, belt u ons gerust voor telefonisch advies of het bespreken van de mogelijkheden op 0800 - 262 61 61.U HEEFT NÚ EEN PROBLEEM, DUS U WILT DAT HET NÚ WORDT OPGELOST.